2777
2789
وای چقدر بد،پدرو مادرا خودشونم تو عیدی به بچه خای خودشون کم کاری میکنن ولی واسه بچه مردم بیشتر میدن ...

من میگفتم بابا تو به همشون عیدی دادی خو بذار بابای اونام به ما بده

میگفت نه زشته بگیری😫

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
احسنت به هوش و زکاوتت.من کودکی خوبی نداشتم خونه پدرم همیشه دعوا بود موقع سال تحویل پدر و مادرم همیشه ...

ممنون،امیدوارم که یه اتفاق خوب گذشته ی تلخ رو بشوره ببره و انقدر خوشایند باشه که این افکار به دورترین نقطه ذهنتون بره:)💗

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا فکر می کنید،مامان و باباهای ماهم دهه شصتین همون اخلاقا رو دارن😂سخت نگیرید اخلاق ایرانی جماعت ا ...

حالا امشب دمپایی خریدم واسه دسشوییه بچه هام

مامانم بهشون میگه نه حالا نذارید تو دسشویی 

عید بذارید که نو باشه

گفتم مامان ولمون کن آخه دمپاییه توالت دیگه چیه که دل این طفلکا رو آب کنم تا عید🤪🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما عید تقریبا هیچ جا نمی رفتیم چون ۶ تا بچه بودیم ! 

مادر و پدر خودشون می رفتن عید دیدنی 

من و خواهرم مسئول پدیرایی از پهمونها در غیاب پدر و مادر بودیم !

کل ۱۳ روز اماده باش،بودیم برا مهمون یک لحظه هم ارامش،و اسایش نداشتیم ...چون از ۷ صبح تا نصف شب دونه دونه می امدن و ۱۰ دقیقه می نشستن و می رفتن !،

حتی کارتون هم نمی تونستیم بشینیم ببینم ! 

یعنی کل عید زهر مار بود برام!!!

تا بریم مدرسه و با جون دل مدرسه می رفتم و ...

ما رو حتی خونه عمه و خاله و.. هم نمی بردن می گفتن زشته بریم ! ولی کل طایفه از بچه ریز تا عروس و دوماد می امدن خونمون !!

الانم ۴۰ سالمهو از هر چی عید و سفره هفت سین و.. هست متنفرم !!!! از هرچی دید و بازدید هست بدم میاد ! انگار خاله بازی داریم می کنیم ! 

فقط،به خاطرربچه ها سفره می چینم 

حتی حاصر نیستم سر سفره برای سال تحویل بشینم از بس تو بچگی اذیت شدم ! 

چقدر متنتون حس خوبی داشت💗🥲

واقعا روزای لذت بخشی بود خاطره های تکرار نشدنی مثلا یادمه سالی یکبار پارک میرفتیم وسیله های شهر بازی سوار می‌شدیم با همون یکبار خوشحال بودیم و برای دوستامون تعریف میکردیم و ذوق میزدیم مثل بچه های الان که پارک سرپوشیده و... نداشتیم یا مدادم بریم شهربازی 

ما عید تقریبا هیچ جا نمی رفتیم چون ۶ تا بچه بودیم !  مادر و پدر خودشون می رفتن عید دیدنی  ...

این کاری که شما رو نمیبردن خونه فامیل و اقوام اونجاش بد نبوده ها!فقط کاش یک نفرتون رو نوبت به نوبت میبردن،ولی اونی که اقوام میومدن بد بوده!میومدن که چی؟وقتی پدر و مادرتون نبوده میومدن مثلا چیکار؟

هیچ خاطره خوبی ندارم. همیشه تو خونه مون جنگ و دعوا بود. عاشق مدرسه بودم که از خونه دور بشم. حتی عیدا انگار دعواها بیشتر میشد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
سایه پدر و مادر برام فقط بدبختی داشت مرسی

پس امیدوارم از شرشون خلاص بشید،اگه براتون خوب بودن قطعا شما ناراحت نبودید پس امیدوارم هرچیزی که شمارو خوشحال میکنه اتفاق بیفته:)

پس امیدوارم از شرشون خلاص بشید،اگه براتون خوب بودن قطعا شما ناراحت نبودید پس امیدوارم هرچیزی که شمار ...

پدرم مرده مادرمم کاریش ندارم

ممنون

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤