2777
2789

من دهه شصتی هستم.بیشترین خاطره م مربوط  به پیک شادی قبل از عید نوروزه،،وقتی پیک های شادی رو بهمون میدادن , فقط قسمت نقاشی😂😂رو پر میکردم.هر روز هم که می‌رفتیم خونه اقوام عید دیدنی ،این پیک هم با خودم میبردم که سوالاشو هر کی بلده حل کنه از بس سخت بود.بعد روز 13به در که از مسافرت برمیگشتیم ساعت یک و دو شب که همه خواب بودن من بیچاره باید تا نصفه شب بیدار می موندم باقیمانده شو حل میکردم.فقط نمی‌دونم چی بود این پیک ها همش استرس بود.

درست میشه دایی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا،چطور؟

داشتم بازی می‌کردم خیلی دور بودم از خانواده یه نفر دزدیدم نمیدونم قصدش چی بود اما پشیمون شد بعد اونجایی که بودیم مثل کوه بود این تو جاده ولم کرد گفت برو دیگه راه رو گم کردم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
😅😅😅 فقط قیافه شما بچه ها دیدنی بود ها !!!

ینی تو ماشین ضجه مون در میومد و هی دعوا میکردیم بابا مرگه من خونه بعدی بذار عیدی بدن.میگفت باشه

بعد دوباره صاحب خونه رو مدیون میکرد

اگه الانم بودا عیدی رو از دستشون قاپ میزدم

میگفتن بچه اس دیگه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یادمه از اول اسفند برا خودم لیست مینوشتم ک کدوم لباسارو ببرم کدوم شالو با کدوم تونیک و شلوار بپوشم هعی چقدر خوب بود

همیشه تا میرفتیم خونه بابابزرگم استرس و هیجانع اینو داشتم ک عشقمو ببینم چقدر اون هیجان دیدنش برام لذت بخش بود😥

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من دهه شصتی هستم.بیشترین خاطره م مربوط  به پیک شادی قبل از عید نوروزه،،وقتی پیک های شادی رو بهم ...

منم که دهه هشتادیم این خاطرات رو دارم،بهتون بگم که کلاس اول یه دفتر 100 برگ بهمون مشق داده بودن😐😂

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>
شب عید لباساومونو میزاشتیم بالا سرمون میخوابیدیم، بسکه ذوق داشتیم ،من دهه شصتیم زیاد لباس برامون نمی ...

ربطی به دهه و عید نداره واقعا😁من که بچه ی این زمانه هستم هم هر ماه واسه لباس تازه ذوق دارم،بنطرم این ذوق خیلی قشنگه

ربطی به دهه و عید نداره واقعا😁من که بچه ی این زمانه هستم هم هر ماه واسه لباس تازه ذوق دارم،بنطرم ای ...

اخه ماها فرق داریم

شما میتونید لباسای نو رو بپوشید هر زمان خواستید

ما فقط باید ذوقشونو میکردیم اجازه پوشیدن نداشتیم تا چه شود بخواهیم بریم عید دیدنی بعد بپوشیمشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ینی تو ماشین ضجه مون در میومد و هی دعوا میکردیم بابا مرگه من خونه بعدی بذار عیدی بدن.میگفت باشه بعد ...

وای چقدر بد،پدرو مادرا خودشونم تو عیدی به بچه خای خودشون کم کاری میکنن ولی واسه بچه مردم بیشتر میدن بعدم نمیزارن بچشون عیدی بگیره😐😂

قبل عید لباس نو واسم می‌خریدن و مامانم میزاشت کمد من هزار بار دوراز چشم مامانم کمد باز میکردم نگاه میکردم دنبال فرصت که بپوشم باز بزارم سر جا تو کمد . هوا قشنگ بوی عید داشت حتی خونه ها یک بوی خاص الان اون بو نیست . قبل رفتن به خونه کسی حسای میکردم تا ۱۳ قشنگ جا برای رفتن داشتیم اینقدر که هفت پشت اون طرف تر رو میرفتیم .حساب و کتاب میکردم چقدر عیدی میگیرم مامان و بابام میگفتن بده ما نگه میداریم نگه داشتن همانا پس انداز همانا  دیگه نمی‌دیدیم پول رو .جوراب دورش تور داشت . ساق شلوار سفید . کفشا ورنی پاشنه بلند   

اخه ماها فرق داریم شما میتونید لباسای نو رو بپوشید هر زمان خواستید ما فقط باید ذوقشونو میکردیم اجا ...

بخدا فکر می کنید،مامان و باباهای ماهم دهه شصتین همون اخلاقا رو دارن😂سخت نگیرید اخلاق ایرانی جماعت این شکلیه!😁😁