2777
2789

منم خوردم رفتم دکتر عفونی دارو داد بهتر شدم از سلفه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کی گفته دادو نمیتونی بخوری؟ب د‌کتر زنان بگو.هم استامینوفن میاوتی بخوری هم اگ لازم بود چرک خشک ...

تو نت زدم نوشته بود نخوری که.هم دارو هم اویشن....🥹دارم میمیرم از سوزش گلو

عزیزم مرتب بخور بده

پاشویه شو اگر تب داری

کلا استامینیفون ۳۲۵ مانعی نداره خوردنش ولی اگر بتونی استراحت کنی بخور بدی و پاشویه بشی بهتره 

از کیسه اب گرم روی سر و صورت و فکت ک گفتی دندونات درد داره استفاده کن

شبم سرتو محکم ببند تا. بخابی راحتی 

تو نت زدم نوشته بود نخوری که.هم دارو هم اویشن....🥹دارم میمیرم از سوزش گلو

والا من ک خوردم.نت و ول کن.اگ گلوت عفونت داشنه باشه و دارو نخوری عفونت تو خون میره و خیلی خطرناک نره.بهتره دکتر زنانت دارو بده

والا من ک خوردم.نت و ول کن.اگ گلوت عفونت داشنه باشه و دارو نخوری عفونت تو خون میره و خیلی خطرناک نره ...

دکتر زنان هنوز انتخاب نکردم میخواستم برم گفتم بعد تعطیلیا.قرص بخورم ینی!؟

مرسی عزیزم.اصن نمیتونم از جام بلندشم لمسه بدنم انگاری

اخی میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم خودمم همیشه تنهام…

ولی به کوچولوت فکر کن تا بدتر نشدی بلند شو ب خودت بگو ک اگر بلند نشی کسی نیست کمکمت کنه.. همه داروهاتم بذار در دسترست. فلاسک اب جوش و عسل و.. اگرم مثل من نیستی و کسی رو داری برات سوپ یا شلغم درست کنه خیلی حالتو بهتر میکنه

اخی میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم خودمم همیشه تنهام… ولی به کوچولوت فکر کن تا بدتر نشدی بلند شو ب ...

نه منم تنهام.شوهرم یکسره سرکاره وقتیم میاد میگم برو شلغم فلان چیزو بگیر گوش نمیده به حرفم.از صبحم اصن اشتهاندارم دوقاشق سوپ خوردم بامیوه