2777
2789
عنوان

دم عیدی قهر کرده خونمون نمیاد

431 بازدید | 24 پست

سلام، چن وقته با نامزدم قهرم چن روز پیش اومده بود خونمون منم با خودم گفتم اشتی میکنم دلم تنگ شده فلان بعد گفتم کارت اشتباه بود و اینا گف همینه که هست تا اخرم همینه. منم سگ شدم گفتم به درک پاشو برو خونتون و خلاصه محلش ندادم. از اون روز نه زنگ زده نه پیام داده. حتی نمیگه به زنم برم یه دست لباس بخرم دو روز دیگه عیده.. نمیدونم چیکار کنم🥲 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته؟ 😑 اون چند سالشه ؟ 😑

چرا کارد و چنگالید شما 😑

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

هیچ کاری نکن هر کاری کنی نقطه ضعف دستش دادی سر موضع خودت بمون‌و‌شک نکن که این تنها راهیه که به خودت کمک میکنی بعدا هم گلگی نکن اه و‌ناله نکن بلکه بگویادم میمونه که دم عیدی قهر کردی و‌حتی منو یه بازار نبردی

گناه داره چطور دلت اومد تو خونتون بگی گمشو برو خونتون

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بقول خودت بدرک بزار خونشون باشه دم عید هم دورازجون شما ازبی لباسی نمیمیرین ازهمین الان پروش نکن نازش نکش

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
وا از خونتون بیرونش کردی بعد انتظار داری بیاد ببرتت خرید😕

بجا اینکه بگه منم سعی میکنم از این بعد رفتارمو درست کنم اون حرفو زده. شما باشی میگی اوکی اشکال نداره