2777
2789
عنوان

خواهر داشتن خوبه، نه؟؟ ❤️✨⛓️

196 بازدید | 21 پست

من خواهر ندارم.. 💔.. تک فرزند نیستم ولی خب! هیچکس شاید مثه خواهر نشه واسه آدم.. 

قبلن کمبودشو حس نمیکردم.. ولی الان تو این سنِ نه چندان کم! خیلی عدم حضورشو حس میکنم! 🙂

دوست صمیمی و اینجور چیزام ندارم که دلم بهشون خوش باشه.. نکه کسی دور و برم نباشه.. نه.. ولی هیچکس از گوشت و پوستت نمیشه .. یه روزایی اونقدر نمیتونم با کسی حرفی بزنم که فقط خودخوری میشه جوابه اون روزم! 💔

این روزا خیلی جاها و تو ذاته خیلیا دنبالش گشتم.. ولی نبود..

حالا میفهمم اصرار و آهِ مامانم واسه خواهر نداشتنم برای چی بود.. 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من خواهرمو خیلی دوس دارما جونم به جونش بسته‌س

ولی خب اونطوریم که تو اینستا و این ور اونور می‌بینی نیست

مثلا من خیلی وقته با خواهرم حرف نزدم

از یه سنی به بعد دیگه با دوستاش بیشتر درددل می‌کرد تا من. خیلی چیزا رو اصلا من نمی‌دونستم یا بعد دوستاش فهمیدم می‌دونی انگار معذبیم که هر چیزیو بگیم به هم

همه ی خواهرا خوب نیستن

دقیقا من دوتا خواهرام با تهمت زندگی مو خراب کردن الان سه ساله قهرم با جفتشون جایی هم ببینیم انگار همو نمی‌شناسیم واقعا نمیتونم ببخشمشون 😞

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
همدردیم من دلم پررررر می‌کشه که یک ثانیه خواهر داشته باشم

من دلم سنگ صبور بودنشو میخاد.. دلم روی پاهاش خوابیدنو و حرف زدن واسشو میخاد..دلم فقط تماما گوش شدن و با محبت حرف زدنشو میخاد.. 

خیلی بده که نیست.. 

سلام عزیرم منم یه خواهر بزرگتر دارم و واقعا خیلی مهربونه ولی من رفتار درستی باهاش ندارم 

قدرشو بدون❤️خیلیا از داشتنش محرومن💜شاید اگه یه خواهر بزرگتر داشتم.. زندگی انقد بهم سخت نمی‌گرفت..