2777
2789

خانوما من با یه آقایی دوستم از همه نظر اوکیه قیافه ی عالی خیلیم ابراز علاقه میکنه و مهربونه گاهی اوقات حوصله ی چت کردن باهاشو ندارم اصلا گاهی اوقات میگم چه خوبه که هست گاهی اوقات دلم کلی براش تنگ میشه گاهی اوقات میگم کاش نبود سینگلی زندگی راحت تره بگم که ادمه مودیی هستم اصلا نمیدونم چیکار کنم برای همه چی دو دلم چجوری این مشکلو حل کنم😢سنمم خیلی کمه هیجده سالمه میگم شاید به این دلیله که فکر میکنم هنوز زوده و خوشگذرونی نکردم نباید توی رابطه میرفتم

منم مشکل تورو داشتم از منم میشنوی فقط خوش گذرونی کن زود رل فاب نزن زدی ام با یه ادم حسابی بزن وگرنه میبینی همونی که استاتداردای لازم و نداشت خیانت کرده و عمرتو به باد داده

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است
منم مشکل تورو داشتم از منم میشنوی فقط خوش گذرونی کن زود رل فاب نزن زدی ام با یه ادم حسابی بزن وگرنه ...

نظرم اینه که همچنان وابسته نشم ولی بعد اون مدام میگه خیلی دوستت دارم و اینا منم در جوابش اگه از ته دلمم نباشه میگم منم دوستت دارم بعد حسه یه ادم دروغگو رو دارم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.