2777
2789
عنوان

این پیام شبیه تهدیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 81 پست
تو هم مثل منی ما خیلی ساده ایم منم به یکی از دوستام که سر هیچی باهام دعوای بدی کرد و بقیه هم حقم به ...

خیلی بده خیلی

ببین بخدا من انقدر رفیق دارم ک نمیتونم برات بشمارم

ولی بین شون همین ی نفر برام خیلی خیلی مهم بود

هر کی رو بزرگ کنی همین طوری کوچیکت میکنه

بازم بهش پیام دادی تو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه چی بگم 😑 تو هم پیام نده ولش کن دیگه شخصیتش رو نشون داده  

آفرین کار خوبی کردی

من یادمه دقیقا همین قضیه تو پیش اومد برام با یکی از رفیقام حالم نپرسید اصلا

بعد چند ماه خودش پیام داد ولی من رابطمو باهاش قطع کردم به مرور

جای این جور آدما تو آشغال دونیه

زمانی ک باید غرورشونو زیر پا بزارن نمیزارن بعدش میان آویزونت میشن

منم دیگ اینو گذاشتم کنار و از همه جا بلاکش کردم

چرا؟!واقعا مرد بودن تحفه ای نیست😑، هر چی بدنیا اومدین خوبه چرا میخواین عوض کنین آخه

داداش بنظر خودت چرا میخوام عوض کنم؟

وقتی گرایشم به دختراست تغییر ندم خودمو؟

فکر میکنی مجوز تغییر جنسیت رو میارن دو دستی تقدیمت میکنن

نزدیک ۳ سال باید تحت نظر روانپزشک و روانشناس باشی اگر مشکل دار بودنت تایید شه قاضی مجوز تغییر جنسیت میده

داداش بنظر خودت چرا میخوام عوض کنم؟ وقتی گرایشم به دختراست تغییر ندم خودمو؟ فکر میکنی مجوز ت ...

چی بگم دادا😂، ولی تجربه و آمار کشور های خارجی به من نشون داده ۸۰ درصد دخترا به دخترا گرایش دارن حالا یا همجنس**ا هستن یا بایسک*شوال و چیز عجیبی نیست، چرا تغییر جنسیت ستون گنگ

چی بگم دادا😂، ولی تجربه و آمار کشور های خارجی به من نشون داده ۸۰ درصد دخترا به دخترا گرایش دارن حال ...

خب نگا همجنسگرایی با تر*نس فرق میکنه

ترن*س از بدن خودش بدش میاد از اندامش متنفره نمیتونه این جسم رو تحمل کنه انگار زندانه براش

ولی همجنسگرا ها اینطوری نیستن فقط گرایششون به همجنسه همین