2777
2789
عنوان

عمه ی پر توقع و همیشه ندار

246 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من یه عمه دارم که نزدیک شصت سالشه 

سه تا بچه داره که همه ازدواج کردن

شوهرش هم مرده و حقوق بازنشستگی نداره

از اول ازدواجش سربار خانواده ش بوده 

شوهرش سرکار نمیرفت واسه همین کلا خونه ی پدربزرگم بود 

با سه تا بچه اونجا میموند و هزینه ش رو پدرم ‌‌و پدربزرگم میدادن

حتی خونه هم براش خریدن تا حداقل از مستاجری راحت شه

بعدش هم که شوهرش و پدرم و پدربزرگم مردن کلا بی سرپرست شد 

الانم با حقوق بازنشستگی پدربزرگم زندگی میکنه که خوب مبلغ زیادی نیست ( حدود. چهار میلیون )

خودشم مریضه و قند داره هزینه های درمانش بالاست و اکثرا هزینه هاش رو دامادش میده 

پسراش اصلا هواشو ندارن

با وجود اینکه دستش خالیه مدام مهمونی میده 

سفره ی شام و ناهار واسه مردم پهن میکنه 

ولخرجه 

اصلا هزار تومن پس انداز نداره

اطرافیان مخصوصا داماد و خواهرش مدام کم و کسریش رو  جبران میکنن

بچه هاشم اصلا رعایت نمیکنن مدام اونجا ناهار و شام میمونن

الان باز از نظر مالی کم آورده و یه خونه ی وراثتی از پدربزرگم هست که توقع داره بفروشیم و سهمش رو برداره در حالی که عملا قبلا ارثش رو گرفته ولی قانونا جایی ثبت نشده

البته خیلی مهربونه با ما و خیلی خوش قلبه ولی کلا تنبل و پرتوقع بار اومده

از طرفی از نداریش و بی مدیریتیش تو زندگی خسته شدیم 

از طرفی اگه مجدد بهش پول نرسونیم تو درمانش میمونه 

نمیدونیم چیکار باید کنیم

قانونا از اون خونه بهش میرسه 

چون پدربزرگتون زمان زندگانیش کمک برای خوته داده و اون ارث محسوب نمیشده 

مگر جایی قانونا قید کرده باشه

ادم زنده تو زندگانیش ممکنه خیلی چیزا ببخشه و این از ارثش کم نمیشه ولی خوب دلم برا داماده سوخت این وسط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشکل اینجاست که اگه سهمش از خونه رو بهش بدیم میبره خرج دیگران و مهمون بازی میکنه بعد دوباره معطل میمونه 

حالا بازم دیگران مدام باید کمکش کنن 

اصلا مثل چاهی میمونه که هیچ وقت پر نمیشه 

آدم 60 ساله رو نمیشه عوض کرد ، از طرفی با قند و مریضی هایی که داره معلوم نیست چقدر عمرش به دنیا باشه . به نظرم سهمش رو بدین بهش . چیزایی که قبلا پدرش بخشیده بهش که جزو ارث نبوده ، ارث برای بعد از مردنه 

مخصوصا که میگی مهربون و خوش قلبه ، دور از جون چند وقت دیگه اتفاقی براش افتاد  ، آدم دلش میسوزه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم