2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیان 😭😓

94 بازدید | 10 پست

رفتم سونو ۱۰هفته و چهارم روزه بارداریم گفت اب کیسه ابت خیلی کمه 

روزی چندتا لیوان اب بخورم؟ شما همچین تجربه ای داشتین؟ با مایعات خوردن پر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بارداری اولمه‌ چن بار باید سونو بریم آخه من همون سونوگرافی اول رو رفتم دگه تا الان نرفتم من ...

عزیزم ۱۲ هفتته باید غربالگری بری نرفتی؟ من دومین بارم بود یبار ۴ هفته رفتم یبارم الان یبارم باید ۱۲ هفته برم غربالگری

از من نرمال بود کاش میپرسیدید ازشون ولی در کل خوردن مایعات و میوه جات خوبه

دکتر گفت تا میتونی مایعات بخور ولی ادم حالش بد میشه اب زیاد خوردنی 

😓تو نی نی سایتم خوندم بعضیا میگفتن با اب خوردن مایع دور جنین زیاد نمیشه پس چیکار کنیم

عزیزم ۱۲ هفتته باید غربالگری بری نرفتی؟ من دومین بارم بود یبار ۴ هفته رفتم یبارم الان یبارم باید ۱۲ ...

ن من نرفتم غربالگری دومی کی باید برم اون میگه مهم تره نمی‌دونم 🥺دعا کن نی نی ام سالم باشه خیلی دلم میخواست برم و همش نگرانم ولی بنا بر مشکلاتی نتونستم برم

خدا بداند کافیست❤️
ن من نرفتم غربالگری دومی کی باید برم اون میگه مهم تره نمی‌دونم 🥺دعا کن نی نی ام سالم باشه خیلی دلم ...

نگران نباش عزیزم ایشالله که چیزی نیست ولی ب دکترت بگو یه سونو برات بنویسه از اب دور جنینو وضعیتش با خبر باشی من اصلا نمیدونستم ابش کمه

دکتر گفت تا میتونی مایعات بخور ولی ادم حالش بد میشه اب زیاد خوردنی  😓تو نی نی سایتم خوندم بعض ...

دکتر میگه درسته

نی نی سایتیا مگه دکترن آخه😂

فقط آب خالی نباشه

غذاهای آبکی

میوه و آبمیوه

دوغ

چای کمرنگ

نگران نباش عزیزم ایشالله که چیزی نیست ولی ب دکترت بگو یه سونو برات بنویسه از اب دور جنینو وضعیتش با ...

باشه عزیزم بعد عید وقت دارم صد در صد میگم براشون ممنونم از راهنماییت

خدا بداند کافیست❤️