2777
2789
عنوان

کل درمانگاه یجور زل زده بودن ://

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باردار نیستین و بیمار بد حالم نیستین  به نظرم عجیب و بی معنیه  والا من ایران هم زندگی ...

ایشالا واقعا بری کشور دیگه تاببینی این چیزا حتی بوسیدن کاملا نرماله

شعار نمیدم منم باشم واسم عحیبه. بد نیست ولی ماساژ دادن پا  تو مکان عمومی واسم عجیبه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
شعار نمیدم منم باشم واسم عحیبه. بد نیست ولی ماساژ دادن پا  تو مکان عمومی واسم عجیبه.

عذر میخوام یجور میگی عجیب انگار رابطه جنسی داشتیم تو درمانگاه!!!!وقتی دردم تسکین پیدامیکرد بااین کار چرا باید انجام نمیداد!

ایشالا واقعا بری کشور دیگه تاببینی این چیزا حتی بوسیدن کاملا نرماله

من سالهاست کانادا زندگی میکنم 🤣🤣🤣

اره اتفاقا بوسیدن کاملا نرماله  . ما دامادمون وایت کاناداییه . دم به دقیقه میاد و جلوی جمع خواهرم رو میبوسه و سرش رو ناز میکنه. اون محبتیه بین زن و مرد ولی زن و مرد اینجا از روی عشق همدیکه رو میبوسن توی خیابون ولی زن طفل بی دست و پای مرد نیست که بشینه کفشش رو بپوشن و پاش رو ماساژ بدن 

اینجا راننده یه تراک ۱۸ چرخ زنه ، یه زن وایت خوش اندام مثل عروسک رو میبینی توی پروژه ساختمون سازی نجار اصلیه و وسایل سنگین رو بالا و پایین میبره از چند طبقه 

من سالهاست کانادا زندگی میکنم 🤣🤣🤣 اره اتفاقا بوسیدن کاملا نرماله  . ما دامادمون وایت کانادا ...

دوست عزیز فکرکنم متوجه نشدی ک بنده بیمار بودم

و این ربطی به بی دست و پایی نداره

همچنین جملات بعدیتونم کاملا بی ربط به مسئله بود

و از تاپیک هاتون مشخصه که سالهاست کانادایی😁

شبت خوش