2777
2789

دیونم کرده 

اخه یه پسر چقد میتونه ناز داشته باشه 

یه اشتباه کردم خودشو گرفته واسم 

لطفا دعا کنین خودش بیاد باهام حرف بزنه😔💔

ناراحتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد گرفتم جای اینکه دعا کنم یکی سر عقل بیاد بگردم یه عاقلشو پیدا کنم از همون اول

گلم عاقله ایشون😂من اشتباه کردم 

تایپ قبلمم هس 

الانم سر سنگین شده باهام💔😬غرورم اجازه نمیده بهش بگم ببخشید💔😔

دوستان کات نکردمهههه میگین سرش جای دیگه گرم بوده😂😂💔💔 حرف میزنیم ولی سر سنگینه باهام  مثلا ...

ما اینجا همه تجربه های بد داریم اگ نمیخوای به سمت کات سوقت بدیم از ما مشورت نگیر خودت برو درستش کن😂😂

سرش جایی گرم‌بود

دوستان کات نکردمهههه میگین سرش جای دیگه گرم بوده😂😂💔💔

حرف میزنیم ولی سر سنگینه باهام 

مثلا قدیم میگفت سلین جان

الان میگه سلین خانم😐😔💔

دوستان کات نکردمهههه میگین سرش جای دیگه گرم بوده😂😂💔💔 حرف میزنیم ولی سر سنگینه باهام  مثلا ...

خب همون دیگع

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

ما اینجا همه تجربه های بد داریم اگ نمیخوای به سمت کات سوقت بدیم از ما مشورت نگیر خودت برو درستش کن😂 ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🥀🥀😂

نمیتونم درست کنم غرورم نمیزاره💔

گلم عاقله ایشون😂من اشتباه کردم  تایپ قبلمم هس  الانم سر سنگین شده باهام💔😬غرورم اجازه ...

ببخشید گفتن چه ربطی به غرور داره تو رابطه هاتون قانونای نانوشته نذارید اینطوری نباشین که هرکی معذرت خواهی کنه غرورشو زیر پا گذاشته اینطوری اگ اونم یه اشتباهی کنه نمیاد معذرت خواهی چون فکر میکنه به غرورش برمیخوره