2777
2789
عنوان

شوهرم از بی‌پولی اخلاقش 🐶 شده

656 بازدید | 19 پست

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

هرچقدر نازشو میکشم ولی بازم بداخلاقه

قسطها رو که دادیم در حد خرج یه ماهمون باقی موند. ماشینمون هم خرابه و توی تعمیرگاه.

فک نکنین آدم پر خرجی هستم. مثلا لباس عید نخریدم، مسافرت هم نمی‌ریم عید. خودمم حقوق دارم و بهش پول میدم هر ماه.

بهش حق میدم اعصابش خرد باشه ولی چرا با من بداخلاقه اخه

جای من بودین چیکار میکردین؟ توروخدا یه کاری بگید بکنم حالش بهتر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارع واقعا ت این دورع همه چ گرونه اما بد اخلاقی برا ت بی معنیه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

فکر نکن تنهایی الان همه ی مردا اکثرا اینجور شدند خدا لعنتشون کنه با این وضعیت اقتصادی که درست کردند 

نمیگم کار درستی میکنه نمونش شوهر خودم 

ولی واقعا شرایطشون سخته توی این مملکت با این همه ثروت دور از جونت همه مثل گداها زندگی میکنیم 

مردا فشار مالی و خرج و مخارج رو بهونه کردن برای رفتارای بدشون، همین فشار ردی زنام هست، ولی ما فقط با ...

دقیقا منم تا میام یه حرفی میزنم فشار مالی بهونه میکنه من جدیدا دیگه بی اعصاب شدم قشنگ میشورم پهن میکنم محلش نمیدم انگار فشار مالی رو زنا نیست

زنی که خرج داره ارج داره 

وقتی این همه خوبی و صبوری گلم مطمئنا هار میشه دیگه 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
همیشه باهام خوبه خیلی دوستش دارم ولی بی پول که میشه دیگه عصبی و بداخلاق و افسرده میشه

دم عیدی خرج زیاده 

به شوهرم میگم پول بده لباس بخرم میگه طلاقت میدم ها 

چون خرج زیاد درآوردم واسش 

منم میگم بشین بینیم بابا عرضه مهریه دادن رو نداری 

قیافش اینجوری میشه 😩

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.