2777
2789

التماس میکنم ازتون ‌‌‌‌من  جز خدا کسی رو ندارم دعا کنین بهش بگین منو ببره پیش خودش بسه دیگه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

ادم گاهی انقدر خسته میشه که فقط مرگ طبیعی میخواد تا راحت بشه ولی یه مدت بگذره بی حس میشی و میپذیری شرایطو

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خوب شدن حالت صلوات فرستادم

نمیشه نمیشه نمیتونم خودمو بکشم چکار کنم 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
نمیشه نمیشه نمیتونم خودمو بکشم چکار کنم 

خودکشی گناه کبیره س عزیزم

این روزا می گذره هر چقدر ک تلخ باشه می گذره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واسه خوب شدن حالت و زندگیت صلوات فرستادم💝

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

نگو اینجوری هر دردی ی روز تموم میشه:)

مثل هر شب ک تهش به روز ختم میشه

یا طوفان شدیدی ‌ک بعدش رنگین کمونه

من نمیدونم چه مرحله ایی از زندگی گیر کردی ولی میگذره تو از پسش بر میایی

فقط جا نزن و یادتت نره ادمای ضعیف ارزوی مرگ دارن 

ادمای قوی همیشه در حال جنگیدنن

و تو🫵

ضعیف نیستی فقط خسته ایی از جنگیدن ک اینم میگذره:)))

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
بخاطر همین ادم گاهی شک میکنه به وجود خدا☹️

من که از خدا نامید شدم امسال بدترین سال من بود گاهی وقتا میرم دم درش شک میکنم به وجودش به اینکه ایا منم ادم حساب میکنه یانه خیلی سرد شدم