2777
2789

خانما من یه اسکرین تو گوشی شوهرم دیدم.. یه کار فرهنگی انجام میدادن که این دختره یه گوشه از این کارو به دست میگرفت.. بعد یه اسکرین شات از پیاما دیدم تو گوشی شوهرم که داشت به دوستش میگفت من از خدامه که دیداری باشه و زودی میرم فلشو میدم بهش... بعد تو گروه دوستاش که همش مرد هستن دوستاش میگفتن دیدی خانم فلانی خصوصی با فلانی(شوهرم) تشکر میکرد.. یبارم قبلا دیدم این دختره یه چیزی میخواست که شوهرم نداشت ولی لحن شوهرم صمیمی بود.. مثلا دیگه نیستی و چطوری و اینا.. الانم که تو جمع خانوادگیمون میاد و خواهر شوهرم یه حرفایی میزنه.. در حالیکه من هیچ واکنشی پیش اونا انجام ندادم.. میگه کاش فلانی میشد زن داداشم و این چیزا.. یا یبار تو سفر میگفت برو الان فلانی(همون دختره) میره با شوهرت بازی میکنه و با خنده.. این باوجودی که اصلا اقوام نیست و رفیق دختر خاله شوهرمه ولی میاد و نمیدونم فازش چیه واقعت.. این چیزا دست به دست هم گذاشتن من واقعا شک کنم نکنه بین اینا چیزی بوده باشه.. من متوهمم یا ممکنه واقعا چیزی باشه؟ 

میترسم خانواده شوهرت با این تعریف ک کاش زنداداشم میشد مغز شوهرتو ب اون سمت سوق بدن 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست فعلا ولی اینجوری که پیش می‌ره معلوم دارن کرم میریزن مخصوصا دختره و خواهرشوهرت اگه میشه یکاری کن قطع رابطه کنن با شوهرت یا تو جمع هایی که اون هست شما نرید 

کسی هم اونجوری مثل خواهرشوهرت مضخرف گفت بزن تو دهنش بگو شوهر من مگه زن نداره چرا چرتو پرت میگی اونجوری هم دختره هم شوهرت خودشونو جمع میکنن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁