2777
2789
عنوان

شوهر بد سفر

345 بازدید | 19 پست

دوستان شوهر من ی وقتا خ عصبی و بی حوصله میشه در واقع حس میکنم کارهاش دست خودش نیس مثلن تو مسافرت دعوا راه میندازه یا پسرمونو دعوا می‌کنه کتک می‌زنه.اینم بگو پسرم خ زیاد شیطنت داره.الان شوهرم از چند ماه پیش میگه عید باز بریم مسافرت هم دلم مسافرت میخواد هم از اخلاق شوهرم میترسم.ب نظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش شرط کن بگو اگه میتونی خودتو کنترل کنی و شیطنتای بچه رو بپذیری بریم وگرنه توی خونه بشینم اعصابم ارومتره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

مث شوهر من بعد سالیان سال ما رو برد چند روز پیش. مشهد از روز اول قهر کرد تا روز برگشت آشتی کرد همشم تو هتل خواب بود منم با پدر شوهر مادرشوهرم رفتم مشهد گردی تو قطار رگ. محبت اش باد کرد

من با ادم بدخلق بهشتم نمیرم،چه برسه به مسافرت

توی بچگی و نووجونی هررررر وقت ک مسافرت میرفتیم مامان بابام یه بحثی ایجاد میکردن یا مامانم همش گیر غر و فلان

هنوز ک هنوزه حالم از مسافرت بهم میخوره