2777
2789
عنوان

روحم درد میکنه😔

214 بازدید | 14 پست

من با یه اقایی در ارتباطم که با همه کلکسیون بدی ها رو داشتن بی نهایت دوسش داشتم...دیروز باهم قرار داشتیم که بریم خرید رفتیم یه مرکز خرید خیلی بزرگ که طبقات خیلی زیادی داشت من فوبیای پله برقی دارم و نمیتونم سوار شم بعد بخاطر ترس من مجبور بودیم همش با اسانسور طبقات رو بریم و بیایم و کلی تو صف اسانسور بمونیم حالا تو تمام مدت اون چیکار کرد؟ جلو مردم هی غر زد هی تحقیرم کرد هی کوچیکم کرد که بخاطر ترس مسخره تو ما باید کلی زمان و زحمت صرف کنیم مردم چه راحت و بی دغدغه میرن و میان به کاراشون میرسن اونوقت من گیر تو افتادم و بخاطر ترسو بودنت باید انگشت نمای مردم بشم کل زمانی که ما تو پاساژ بودیم اخم و تخم کرد کوفتم کرد و یکاری کرد نتونم خرید کنم...منم که بغض داشت خفم میکرد گفتم اصلا تو برو خونه من خودم به خریدم میرسم راهمو ازش جدا کردم حتی نگاهم نکرد چه برسه به اینکه نزاره برم اونم بدون هیچ حرف و واکنشی ولم کرد رفت بدون اینکه بپرسه با کی میری با چی میری چجوری میری...خیلی شخصیتم خورد شد سگ غیرت و مردونگیش از این ادم بیشتره...تا خونه یه بند اشک ریختم😞حتی بعد از اینکه با اون حال ولم کرد یه زنگ یا پیام بهم نزد خاک تو سر من ساده که این حیوون رو دوست داشتم🥺دلم میخواد بمیرم واسه بی پناهی و مظلومیتم تو اون ساعتا و لحظه ها😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.