2777
2789

تاپیکای اولم بخونین متوجه میشین من جقدر حسرت بچه دارشدن کشیدم ۷سال گریه میکردم.پرونده پزشکیم بسته شده بود چون ممکن نبود بچه داربشم باهیچ روشی.یکسالی بود دیگه بیخیالش شده بودم ورفتم بهزیستی ثبت نام کردم واسه بچه.چندماهی پیگیری کردم گفتن سالها باید تونوبت باشی.خلاصه بگم که چندوقتی پریودم عقب افتاده بود ودل درد شدید داشتم.خب این واسم عادی بود همیشه اینحور بودم.ولی این دفعه هر راهی رفتم پریود نشدم.دکتر گفت برو سونو احتمالا کیست داری.من خیلی خلاصه وار تعریف میکنم.وگرنه بخوام ریزبه ریز بگم حوصلتون میره.رفتم سونوگرافی وقتی صدای قلب جنین گذاشت شوکه شدم گفت خانم شما هفته ۱۵ بارداری هستی.اونجابودکه فهمیدم فقط کافیه خدابخوادواقعا معجزشو دیدم.الان دخترم نزدیک پنج سالشه.دومی معجزه این بود که من فکرمیکردم دیگه راحت میتونم بچه داربشم.چندماه بعدزایمانم باز اقدام کردم نشدالبته هرچی دخترم بززگتر میشد پشیمون میشدم از بچه دوم.چون خیلی اذیت میشدم.ولی دلم میخواست یکی دیگه هم باشه.یکسال از افدامم گذشت نشد.شوهرم ازمایش داد دیدم واااای مثل همون روزاس واون بارداری اولم واقعا معجزه بوده.وگرنه بااین،همه مشکلات شوهرم وخودم ممکن نبود بشه.خودمم رفتم چکاپ که بازم همون حرفاشنیدم.منم بیخیال شدم وگفتم من یه بچه میخواستم که خدابهم داد.گذشت تا دیشب یهو دیدم حالم بده سرم گیج میره علائم پریودی داشتم.که یهو حالم بدشد به خودم گفتم نکنه باردارم.ولی بازگفتم بیخیال دلتو خوش نکن.آخر طاقت نیوردم تست زدم دیدم همون اول دوتاخط قرمزافتاد.اینم دومین معجزه.خدا واسه همه منتظرا ازاین معحزه ها نشون بده.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

عزیزم🥹

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خداااروشکرررر 

الهی زیر سایه پدر ومادر در ارامش و سلامت زندگی کنن و موفق ترین و صالح ترین ها باشن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥹

فدات ببین مثبته دیگه هنوز شک دارم میگم نکنه اشتباهه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خداروشکر عزیزم الهی عاقبت بخیری بچه هاتون منم بچه دومم خدا خواسته بود با دستگاه باردارشدم و معجزه خ ...

خداراشکر.ازخدامیخوام کسی حسرت بچه نخوره.اونایی هم که منتظرن فقط امیدشون بخداباشه فقط کافیه بخواد

فدات ببین مثبته دیگه هنوز شک دارم میگم نکنه اشتباهه

اره عزیزم مبارکه😍

قدمش سبز باشه براتون

آزمایش ندادی؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

تبریک  میگم عزیزم  واقعااااا کار واسه خدا نشد نداره  هر چی خدا بخواد همون میشه  ...

فقط خدا من اصلا به دکترا اعتماد ندارم.فقط علم خودشون میگن.ولی خدااکه بخواد میشه

عزیزم 

واقعا بغض کردم 

الهی همیشه تنتون سالم باشه و دلتون شاد

الهی موفقیت و خوشبختی فرزنداتون رو ببینین

الهی همه  توی زندگیشون خدا چنین معجزه هابی کنه 

به دل منم نگاه کنه

اره عزیزم مبارکه😍 قدمش سبز باشه براتون آزمایش ندادی؟

نه فردامیرم سونو که بببنم دقیق چندهفته ام