2777
2789
عنوان

بازی مرگ💀❗❌

2450 بازدید | 17 پست

یه مینی سریال کره ای هست راجبه خودکشی

چوی یی جه تصمیم می گیرد به زندگی خود پایان دهد، با شخصیت مرگ روبرو می شود

او مجازات می شود تا 12 بار دیگر مرگ را از طریق بدن های مختلف تجربه کند. چوی یی جه برای اجتناب از رفتن به جهنم باید راهی برای زنده ماندن در یکی از این شخصیت ها پیدا کند…

خیلیییی سریال جالبیه پیشنهاد میکنم حتما تماشا کنید

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم🤍🌵

اتفاقا خیلی چرته 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من منتظر بودم که جای دختر برگرده به زندگی حتب تو تیزرش هم نشون داد بدجور خورد تو ذوقم

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

چند قسمته

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
🥹🥹🥹 ینی واقن تناسخ وجود دارع؟

منظورم اینه که همه مذکر بودن به جای مونث برنگشت به زندگی بغیر از مادرش

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
من کلی میگم  اخه مگه از نظر عقلی جور در میاد تناسخ؟

نمیدونم این دنیا پر از چیزای عجیبه