2777
2789

مانتو شلوار ،لباس خونه،شومیز،کیف و کفش

آجیل و شکلات،یه تیکه طلا

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ببینید لباس از سر تا پا هفت هشت دست تاحالا براش خریدیم  دو تاالنگو گرفتیم  مادرش گفته ...

اره این منطقیه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای حس کردم یه لحظه مامانم کامنت گذاشته😂😂😂😂😂 اخه ما خیلی کم جمعتیم  تازه مادرم جاری د ...

وای دختر انگاری داریم از یه نفر حرف میزنیم بخدا بااین تفاوت که اینا بعد دوسال ونیم حتی نتونستن عقد کنن بس که تو هرمراسمی میگن بیار برامون

اینام روز اول میگفتن هیچی نمیخایم اما الان خداشاهده حتی زنگ میزنن میگن روغنمون تموم شده بخربیار

اصلا عجیبه ببین قدیم پولی نبود اصلا اینا چیزی نمیشدش به چشم نمیومد حتی بعد اکثر خانوما خونه دا ...

والا

بعد میان میگن شوهر نیست بیا بریم پیش دعا نویس

عزیزم توقعات رو کم کن شوهرم میاد

وقتی توقع دارن همه چی براشون بخرن و شوهر خرج یک سال باباشون رو بده معلومه دیگه پسرا مگه مریضن ازدواج کنن

وای دختر انگاری داریم از یه نفر حرف میزنیم بخدا بااین تفاوت که اینا بعد دوسال ونیم حتی نتونستن عقد ک ...

دقیقاااااا اینجور ادما از همه بدترن !!!!

از همه بدتر

زن عموی من با عموم حالت دوستی اشنا شد

این بنده خدا هم تازه رفته بود سر کار اصلا سالای اول کارش بود سرمایه ایی نداشت!! نه خونه ن ماشین

گفته بود بهش وایستا من دارم خوب پول درمیارم بعدش با پول میام خواستگاریت

دختره همه جا توی فامیل پر کرد به همه‌ گفت و به عمومم گفتش قضیه جدیه برای بقیه تو بیا لاقل یه جلسه خواستگاری خانواده ام مطمئن شن

همه هم مخالف بودن ولی عموم گفت دختره گناه داره آبروش میره جلو فامیلاش نرم منم دوستش دارم 

عاقاااا شروع شد😂

نصف جهاز رو انداخت گردن عموم

ک خب اولش میگفت من طلاهامو میدم خودم میخرم نگران نباش

ک عموم خودش خرید خبری از طلا نشد

بعله برونش شد سفره عقد و پارچه چادر و لباس و... گرفت

اصلا چادر تو عمرش سر نکرده رفتن گرونترین پارچه چادر رو گرفتن😐😐😐😐😐😐 خب که چی؟؟؟؟

عاقا ۱ هفته بعدش عید بود😂

این بدبختا همین داستانو برای عید اجرا کردن و عیدی بردن باز

دوباره گفت ن من یه سال واینمیستم ک عقد و عروسیم یکی شه بایددددد منو عقد کنی فقط میریم محضر

همون یه محضر شد مراسم شام دادن و دوباره سفره عقد خریدن و....😐

شب چله 

باز عیدددد

❌️ کلیییی پول هدر داد.... 

با همین پولا میشد یه خونه بهتر بگیرن یا چمیدونم طلا بگیرن

یا کمک بشه ماشین بخرن

همشمممم با اعصاب خردی بود مراسما....

سر همین من یکی باشم اصلا خوشم نمیاد چنین تجربه ایی برام بشه

چیه اینهمه مسخره بازی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دقیقاااااا اینجور ادما از همه بدترن !!!! از همه بدتر زن عموی من با عموم حالت دوستی اشنا شد این ...

میدونی قسمت بد ماجراکجاست که برادر شوهرم سرش جلو اوناخمه هر چی گفتن نه نمیاره الانم به شوهرمن وبقیه برادرش میگ پول قرض بدین تاعروسی بگیریم

اخه به ماچههه وقتی خودتون به فکر ایندتون نیستین ما چراباشیم

شوهره خر منم گفته باشه میدم بهت هرچی میگم نده یاحداقل کم بده میگ نه داداشمه حق به گردنم داره

میدونی قسمت بد ماجراکجاست که برادر شوهرم سرش جلو اوناخمه هر چی گفتن نه نمیاره الانم به شوهرمن وبقیه ...

دقیقاااا این وضعیت رو ما داریم الان متاسفانه.....

خدا بخیر کنه فقط

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥