2777
2789

با چند تا مرد همزمان وارد رابطه شده بعد هرچی هم باهاش صحبت می کنیم گوش نمیده میگه شما نمیدونید فلانه و اینا...به یکیشون که رابطش جدی تر بود پیام دادم هرچی فحش ناموس و... بود بارش کردم خوند بلاک کرد...امروز میگم یه کم به خودت برس میگه یه زن بیوه برای کی به خودش برسه من که شوهر ندارم.با اینکه بابام از هیچ کدوم از کارای مامانم خبر نداره که حرص بخوره نگفتم بهش بعد من مامانم شب کاره بابام روز کار آخر هفته ها تایم بیشتری همو میبینن بابام شب میاد کلی خونه جمع میکنه میگه با مامانتون خوب باشید نمیدونم زندگیمه و این داستانا بعد مامانم اینجوری راجع به بابام میگه...

خسته شدم دیگه از دست این کاراش خجالت نمی‌کشه دوروز پیش خواهرم از دست کاراش سکته رو رد کرد وسط بیمارستان

تروخدا بگید من الان چیکار کنم؟؟؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال ترکی شد 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
وای چه بد ببرینش یه مشاوره خوب رابطش با بابات چطوره؟؟

فکر کردی میاد؟

بابام همیشه پشتشه همش قربون صدقش میره اما این اینجوری میکنه و من حس میکنم بخاطر پول بیشتر میره سمت اونا البته تا حالا حضوری همو ندیدن