2777
2789

اصلا همچین نوزادی داریم؟ فقط بخوره و بخوابه گریه نکنه؟🥲😂 

حالا گریه کمو همه دارناا 

جیغ نیزنه همش 

لطفا لایک ننمایید🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تامریض نباشه ودردنداشته باشه که گریه نمیکنه .بچه ی من شباجیغ میزدوگریه میکرد .فهمیدیم کولیک داره .چاره ش صدای جاروبرقی وداروهاش بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نوزادت چند ماهشه  نه ولله من نه دیدم اطرافیان نه بچهام اینطور بودن

باردارم هنوز ولی نوزادای بی قرارو می بینم میترسم خییلی 

من شاغلم هستم تازه 

باید چه غلطی بکنم🥲 به هیچ صراطی مستقیم نمیشن بعضی اوقات

لطفا لایک ننمایید🗿
بچه تامریض نباشه ودردنداشته باشه که گریه نمیکنه .بچه ی من شباجیغ میزدوگریه میکرد .فهمیدیم کولیک داره ...

اخع بعضیا واااقعا هیچیشون نیس فقط جیغ میزنن😕😕 

تازه برده بود دکتر گفته بود هیچیش نیس 

جاش خشک شکمش سیر 

استامینفون و شربت گریپ میکسچر هم خورده بازم جیییییغ😕😐

لطفا لایک ننمایید🗿
پسرم ۲۰ رروزشه ماشالا هزارماشالا خیلی ارومه.گریه هاش در حد ی زوره تا برش میدارم اروم میشه😅😅ایشالا ...

خوش به حااالت ایشالله که می مونه😃 

تو بارداریت اروم بودی خودت؟

لطفا لایک ننمایید🗿