فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از اندومتریوز گذشته کیست شکلاتی یا اندومتریومادارم که پدرمودرآورده
من 4,ماهه زایمان کردم سمت نافم یه توده دراومده رفتم سونو گفت اندومتریوزه
برا شماهم با لمس شکم معلومه
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
من دارم. دکتر تو سونوگرافی تشخیص داده. هیچ دارویی هم بهم نداده
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من دارم. دکتر تو سونوگرافی تشخیص داده. هیچ دارویی هم بهم نداده
چرا پس دارو نداده
میگن اندو حتما باید دارومصرف بشه
منم تازگیا فهمیدم دارم
سمت ناف من قشنگ برامده شده
برا شماهم اینجوریه
من تو سونو نوشته بود ولی دیگه دکتر نرفتم دنبالشو بگیرم
واقعا چرا اخ مگ نمیگن اندوباید دارو مصرف کرد والا منم موندم برا من شکمم از سمت ناف توده داره
من 4,ماهه زایمان کردم سمت نافم یه توده دراومده رفتم سونو گفت اندومتریوزه برا شماهم با لمس شکم ...
نه اندومتریوز ممکنه هرجایی اطراف رحم بزنه...ازمن توی تخمدان چپم زده...دکترسه ماه قرص ال دی گفت بخور...طب سنتی هم رفتم عالی بود...گیاه پنج انگشت خوردم محشرررربودچندسانتش آب شد
نه اندومتریوز ممکنه هرجایی اطراف رحم بزنه...ازمن توی تخمدان چپم زده...دکترسه ماه قرص ال دی گفت بخور. ...
وقفه ایجاد میکردی بین قرص عا یاپشت هم خوردی
نه اندومتریوز ممکنه هرجایی اطراف رحم بزنه...ازمن توی تخمدان چپم زده...دکترسه ماه قرص ال دی گفت بخور. ...
گیاه پنج انگشتوچجور خوردی پیش کی رفتی
منم رفتم قبلا تو سونو نوشته بود کیست آندومتریوز، الانم رفتم گفت کیست تخمدان . اره دست میزنم قشنگ برا ...
من والا موندم خیلی بده
چرا پس دارو نداده میگن اندو حتما باید دارومصرف بشه منم تازگیا فهمیدم دارم سمت ...
نه، من پهلو درد داشتم. سونو کردم که گفتن ربطی به اندرومتروز نداره. احتمالا به خاطر بد نشستنمه. تودهای که داشتم کوچک بوده
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم