2777
2789
عنوان

بیبی چک.خانماتروخدا بیاید🥺😢

168 بازدید | 18 پست

خانما من چندروز پیش بی بی چک زدم زیر یک دقیقه مثبت شد خیلی خوشحال شدم باز روز بعدش برای اطمینان خیلی اب خورده بودم و ساعت۱۲شب خوابیدم و ۴صبح بلندشدم و بی بی چک زدم  فکر کنم بیش از دو قطره ادار که گفته بود ریختم اول کل صفحه قرمز شد بعد یه خط افتاد به نظرتون چیکارکنم مثبته یا منفی  اینم بگم که چندروزه زیردلم و لگن و کمرم درد میکنه و بعضی وقتا نافم تیرمیکشه.عفونت هم دارم.

تایپیک قبلیم رو ببینید عکس همون بیبی چکی رو گذاشتم که زیر یک دقیقه دوخط افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم بارداری مبارکه انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی

میشه دعا کنی مشکلاتمون حل بشه بدون سختی منم باردار بشم؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
آزمایش چرا نمی دی خوب

چون کم خونی دارم میخام رمضان تموم بشه که بعداز اینکه آزمایش دادم بتونم شیرینی چیزی بخورم فشارم میوفته

و دلیل بعدش میترسم منفی شه استرس دارم خیلی😭

دیدم بارداری مبارکه انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی میشه دعا کنی مشکلاتمون حل بشه بدون سختی منم باردا ...

انشاالله که باشم عزیزم توهم برام دعاکن

انشاالله هرچی صلاحته برات اتفاق بیوفته عزیزم

چند وقته از پریودیت عقب افتاده ؟ بیبی چک اولی درست بوده 

۳۲روز از اخرین پریودیم گذشته 

تنبلی تخمدان دارم و سیکل قاعدگی درستی ندارم با پیاده روی یا دارو پریود میشم عزیزم

چون کم خونی دارم میخام رمضان تموم بشه که بعداز اینکه آزمایش دادم بتونم شیرینی چیزی بخورم فشارم میوفت ...

واااااا اگه حامله باشی که روزه واست ضرر داره گناه داره اون بچه حساس ترین زمانشه چرا ریسک می کنی

انشاالله که باشم عزیزم توهم برام دعاکن انشاالله هرچی صلاحته برات اتفاق بیوفته عزیزم

برات سه تا صلوات فرستادم 

خیلی نگرانم باردار نشم 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم برات فرستادم عزیزم این چه حرفیه انشاالله که زود زود بشی

قربونت مرسی

من کیست pcoدارم دکتر گفته چیز خاصی نیست ولی پریود هام نامنظمه خیلی نگرانم عقدم یک سال و نیمه جلوگیری میکنیم یعنی باردار میشم؟