2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اصلا این کارو نکن خیلی خطرناکه زیر سه ماه رنگ ساده بدون آمونیاک هم اجازه نمی دن دکترا چه برسه به ...

نمیدونستم باردارم تور واسه عید گرفتم 

مسافرت هم خطرناکه ؟ 

تقریبا ۸ ساعت پروازه

نمیدونستم باردارم تور واسه عید گرفتم  مسافرت هم خطرناکه ؟  تقریبا ۸ ساعت پروازه

زیر سه ماه می گن نرید ولی اگه لک بینی اینا نداشته باشی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد باز با دکترت صحبت کن 

زیر سه ماه می گن نرید ولی اگه لک بینی اینا نداشته باشی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد باز با دکترت صحبت کن& ...

دکترم ک کلا تا بعد از عید تعطیله 

اژانس هم پول و پس نمیده میگه تور چارتر هست 

تقریبا نفری ۶۰ تومن هزینه کردیم دیگه برنمیگردونن 

اگه میدونستم باردارم تور نمیگرفتم قبلش هم بی بی چک زدم منفی بود 

دکترم ک کلا تا بعد از عید تعطیله  اژانس هم پول و پس نمیده میگه تور چارتر هست  تقریبا نفر ...

برو عزیزم به امید خدا ک چیزی نمیشه مراقب خودتم باش

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹