2777
2789
انقدر اسلام اسلام میکنین  اسلام گفته وظیفه مرد پول در آوردنه  وظیفه زن هم داخل خونس پول ...

من تو کامنتم حرفی از اسلام زدم؟!  بعدم قطعا اسلام گفته که وظیفه مرد تامین *نیاز* خانوادشه ولی آیا وظیفه تامین *خواسته* هاشونم داره؟ ببین مثلا مرد وظیفه داره یه جای مناسب واسه زندگی فراهم کنه ولی اینکه اون خونه چقد بزرگ باشه چطور؟  متاسفانه تفکر امروز ما یه زندگی آرمانی میخواد و وقتی میبینه نمیتونه بهش برسه قید همه چی رو میزنه

ضمن اینکه اسلام نگفته کار کردن برای زن ممنوعه ، گفته وظیفش نیس ، حالا به جایی بر نمیخوره اگه تو این شرایط کمک حال هم باشیم:)

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

هر چی ادم پول دار تر دردسرش بیشتر. فردا اومدیم و با پول دار ازدواج کردیم تهش سر پولش چشم همه دخترا بهشه یه از خدا بی خبر از چنگت درش میاره🤣 خودم پول دارم ترجیح میدم همسر ایندمم پول نداشته باشه و از صبح تا شب پی یه لقمه نون باشه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس این وسط اسلام چی میشه     که گفته دخترا بیرون کار نکنن  گفته وظیفه مرد نان آوریه ...

میشه از جانب اسلام این دروغ هارو تحویل ندی؟؟؟؟ 😲😲😲

کمی مطالعه کن بعد بیا تو سایت عمومی نظر بده متخصص

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عزیزم 

این چه طرز فکریه که انتظار دارید پسر با پول بیاد

مگه دخترا  دست و پاشون  شکسته و فلج هستن  که نتونه خودشون پول دربیارن و به ارزوهاشون برسن

پسرای قوی امروزه دنبال دختر قوی هستن ، دنبال دخترای قوی میرن که بتونن اونا هم ایده کسب و کار داشته باشن

خیلی از پسرای پول دار  دیدم که اصلا دختر مصرف کننده نمی خوان

بهتره دخترا رو خودشون کار کنن و از بازو و توان خودشون انتظار داشته باشن نه از پسر مردم

زندگی مشترک برای ساختنه نه برای مصرف کننده بودن، نه برای اینکه یکی کار کنه یکی بخوره

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
میشه از جانب اسلام این دروغ هارو تحویل ندی؟؟؟؟ 😲😲😲 کمی مطالعه کن بعد بیا تو سایت عمومی نظر بده م ...

مطالعه کردم عزیزم

فک کن تو شوهر داری که بی پوله خب

بعد شوهرت میگه غلط میکنی بری کار کنی 

بعد اسلام میگه باید ب حرف شوهرت گوش بدی

مطالعه کردم عزیزم فک کن تو شوهر داری که بی پوله خب بعد شوهرت میگه غلط میکنی بری کار کنی  بعد ...

چیزی به عنوان شرط ضمن عقد شنیدی تاحالا گلم؟ 

اگر شاغل بودن برات مهمه شرط عقد میکنی. اگرم در کل شوهره نونتو نمیده باید شکایت کنی پیش قاضی 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

تو ایران تا پولدار بشی ممکنه پیر بشی من خودم به شخصه خیلی وقته تصمیم گرفته ام که تا پولدار نشم سمت ...

خوب اشتباه می کنی

من و همسرم دانشجویی ازدواج کردیم

با کمک خدا الان تقریبا جز بهترین ها هستیم از نظر موقعیت مالی

همیشه با هم دراوردیم و با هم تصمیم گرفتیم که پولمونو چطوری هزینه و سرمایه گذاری کنیم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
عزیزم  این چه طرز فکریه که انتظار دارید پسر با پول بیاد مگه دخترا  دست و پاشون  شکس ...

قطعا باید با پول پول بیاد ازدواج و تشکیل خانواده مگه پول نمیخاد؟منظورشون اون دسته از دخترایی که توقعات خیلی بیجا دارن و گرنه برای زندگی خونه لازمه  اینقدر که شما دخترا رو تخریب کردی پسرا نکردن

مطالعه کردم عزیزم فک کن تو شوهر داری که بی پوله خب بعد شوهرت میگه غلط میکنی بری کار کنی  بعد ...

اسلام با شاغل بودن زن مخالف نیست 

حضرت زهرا سلام الله علیها هم برای کمک به اقتصاد خانواده حصیر در خونه میبافتن

درسته یه چیزایی واجباته اما مستحبات هم داریم. مثلا اگر مردی در کار های خانه کمک کنه به اندازه ی 1000 برابر موهای تنش حسنه براش محسوب میشه 

عزیزم  این چه طرز فکریه که انتظار دارید پسر با پول بیاد مگه دخترا  دست و پاشون  شکس ...

من زمانی عاشق ی پسر بی پول شدم وضع مالی خانواده ما تازه از  اونا بهتر بود ولی پسره وقتی علاقه منو دید فکر کرد از اسمون افتاده من حتی اونموقع راضی بودم خودمم کار کنم بهش کمک کنم تو اداره زندگی ولی یهو فاز برش داشت 

پسرای پولدار باید با دختر تحصیلکرده موفق و پولساز ازدواج کنن تا دخترای تنبل دنبال پول مفت تکونی به خ ...

سمت ما هرچی پولداره دختریو گرفتن که فقط خونه داری بلده و هیچی از شاغل بودن سرش نیست اون وقت منی که شاغلم و درس میخونم از نظرتون مناسب ازدواج نیستم

پسرای پولدار باید با دختر تحصیلکرده موفق و پولساز ازدواج کنن تا دخترای تنبل دنبال پول مفت تکونی به خ ...

دقیاقا داره همینطور میشه

پسرای قوی دخترای قوی انتخاب می کنن

و دخترای ضعیف می مونه برای همون پسرای ضعیف

سمت ما هرچی پولداره دختریو گرفتن که فقط خونه داری بلده و هیچی از شاغل بودن سرش نیست اون وقت منی که ش ...

هنوز کسی خودشو  لایق شما بدونه پیدا نشده. انشاالله سال جدید با کسی که بتونه خوشبختت کنه ازدواج کنی.