الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بود دلیلش من استرسم یکم بالاس و فشارمیخورم😵💫 بچه های خواهرشوهرام ک دخترمو میزنن خیلی ح ...
ضعیف بودن تخمک.چون پانکچر شدم تا قبل پانکچر نمیدونستم ولی بعد پانکچر فهمیدم تخمکام بشدت ضعیفن و باید همین قرصایی که شما میگین رو مصرف کنم و الان در حال مصرفشم.
الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
چی بود دلیلش من استرسم یکم بالاس و فشارمیخورم😵💫 بچه های خواهرشوهرام ک دخترمو میزنن خیلی ح ...
درمورد دخترت هم حرص نخور.بچه ان بازی میکنن تاوقتی کار خطرناک نکنن که اسیب ببینن اشکال نداره.نمیدونم دخترت چندسالشه مدرسه میره یانه.ولی اگه بره مدرسه که شما همراهش نیستی ازش دفاع کنی و مواظبش باشی کسی نزنتش. حتما حتما به دخترت اموزش بده.حتی تشویقش کن براش جایزه های کوچولو بخر که اگه کسی زدت و تو از خودت دفاع کردی بهت جایزه میدم.خیلی تاثیر داره.بذار دفاع کردنو یاد بگیره.کتک بخوره بتونه کتک هم بزنه.یا حتی دفاع کنه که کتک نخوره.
الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏