2777
2789
عنوان

با دعاهای خوبتون این ماه باردار شدم ولی باز سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست
منم از همین میترسممممم

استرس نداشته باش.باید علتشو بفهمی.اگه علتش پیدا شه مشکلت حل میشه.علتش پیدا نشه ممکنه خدای نکرده بازم تکرار شه

من ۵ تا سقط داشتم.همه ازمایشی دادم.تو ازمایشاتم مشکل بود ولی خاص نبودن و میگفتن ممکنه علت سقطتت از اینا باشه

اخرش دلیلشو فهمیدم.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
شش ماهه تقویتی میخورم و چکاپ😔

تقویتی چی میخوردی؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم و درکت میکنم که دلت میخواد سریع اقدام کنی و باردار شی چون خودمم همین حالو داشتم و هنوزم دارم.ولی مجبورم صبر کنم

استرس نداشته باش.باید علتشو بفهمی.اگه علتش پیدا شه مشکلت حل میشه.علتش پیدا نشه ممکنه خدای نکرده بازم ...

چی بود دلیلش 

من استرسم یکم بالاس و فشارمیخورم😵‍💫

بچه های خواهرشوهرام ک دخترمو میزنن خیلی حرص میخورم شوهرمم هیچی نمیگه منم بگم دعوا میکنه نگو و اونام میگن اشکال نداره بزنن باید بچمون باعرضه باشه

اصن دلم خونه😂

استرس نداشته باش.باید علتشو بفهمی.اگه علتش پیدا شه مشکلت حل میشه.علتش پیدا نشه ممکنه خدای نکرده بازم ...

چقد زیاد 

بگردم برات

انشالله دیگ هیچوقت تجربه نکنی این حس بدو

چن هفته سقط میکردی

اوبوست  یکی دیگم ک سه ماه خوردم عکس دست مادر و نی نی بود پرناکر یه همچین اسمی داشت  لترو ...

ایناهم قرصای خوبین.خواستم بگم همینا بخور.شوهرت مشکل نداره؟حتما همین قرصاتو ادامه بده.شاید نیاز داری بیشتر تقویت شی ..شایدم مشکل ایمنی انعقادی پیدا کردی.درهرصورت حتما پیگیر علتش باش.

چی بود دلیلش  من استرسم یکم بالاس و فشارمیخورم😵‍💫 بچه های خواهرشوهرام ک دخترمو میزنن خیلی ح ...

ضعیف بودن تخمک.چون پانکچر شدم تا قبل پانکچر نمیدونستم ولی بعد پانکچر فهمیدم تخمکام بشدت ضعیفن و باید همین قرصایی که شما میگین رو مصرف کنم و الان در حال مصرفشم.

چقد زیاد  بگردم برات انشالله دیگ هیچوقت تجربه نکنی این حس بدو چن هفته سقط میکردی

ممنون عزیزم انشالله شماهم هیچوقت دیگه این حسو تجربه نکنی و بارداری بعدیت سالم و سلامت دنیا بیاد

چی بود دلیلش  من استرسم یکم بالاس و فشارمیخورم😵‍💫 بچه های خواهرشوهرام ک دخترمو میزنن خیلی ح ...

درمورد دخترت هم حرص نخور.بچه ان بازی میکنن تاوقتی کار خطرناک نکنن که اسیب ببینن اشکال نداره.نمیدونم دخترت چندسالشه مدرسه میره یانه.ولی اگه بره مدرسه که شما همراهش نیستی ازش دفاع کنی و مواظبش باشی کسی نزنتش. حتما حتما به دخترت اموزش بده.حتی تشویقش کن براش جایزه های کوچولو بخر که اگه کسی زدت و تو از خودت دفاع کردی بهت جایزه میدم.خیلی تاثیر داره.بذار دفاع کردنو یاد بگیره.کتک بخوره بتونه کتک هم بزنه.یا حتی دفاع کنه که کتک نخوره.