2777
2789
عنوان

قضاوتم میکنید؟ هرچی میخواید آزادید ک بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 69 پست
نه عذر میخوام به شما مربوطه😮‍💨😮‍💨

چرا ادامه میدی😕؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم اونطور گفتم لطفا بحث نکنید

بحث نمیکنم تاپیک اخرم روبخون متوجه میشی....دارم‌مردم رو متوجه میکنم که حواسشون باشه کسایی هستن تو نی نی سایت برای بازدید گرفتن حاضرن هر دروغی رو بگن😤

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
من از بقیه نظر خواستم حالا هرچند بار که تاپیک زدم چرا میای لو میدی؟  میخوام دوستی چهار پنج سا ...

عزیزم به نظر من تموم نکنین چون معلومه خیلی دوست خوش قلبی دارین با اینکه اینطور رفتار کردین باز پیش قدم شده 

پیامتو پاک کن لطفا 

منم این تاپیکتو خوندم

چرا اینقدر درگیر رفتار و برخورد بقیه هستی عزیزم اصلا برات مهم نباشه ولش کن این رفتار رفتار یه آدم صددرصد مریض و حسوده آدمی که آخرش به خاطر این رفتاراش تو تنهایی میمیره و هیچ کس نیست بیاد جمش کنه این همه آدم دوستی با آدمای جدید رو امتحان کن

تو چه دوستی که نمیتونی ببینی نیم نمره گرفته 

از دشمن بدتری که 

اسم خودتو نذار دوست 

رابطه بین شما دوستانه نیست 

اگه دوست بودی کمکش میکردی نمره بگیری نه اینکه به معلم بگی داره دروغ میگه 

شما رقیب هستین شدید و از نوع بی رحمانه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

این رابطه سمیه 

حسادت توش داد میزنه

دیگه بدرد نمیخوره این دوستی 

ولی این جور حسادتا تو دبیرستان زیاده 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

بله اشتباه از خودته معلمت میخاسته کمک کنه مگ قاری قرانین یا عبد الباسطین ک با صوت بخونین هدفش کمک کردن و تکمیل نمره بوده 

اینک دوستتو لو بدی برای یه چیز کوچیک فردا رازی بهت بگه درد دلی بهت بگه چیزی ازش بفهمی باز جای دیگه لو میدی من باشم حقیقتا با ادمی مثل تو دوستی نمیکنم 

منم این تاپیکتو خوندم چرا اینقدر درگیر رفتار و برخورد بقیه هستی عزیزم اصلا برات مهم نباشه ولش کن ای ...

چرا من هنوز دوستش دارم

یه ماهه یه کلمه باهاش حرف نزدم نیومد بگه چته

ولله اگر من بودم یه روزم نمیتونستم صبر کنم

چرا من هنوز دوستش دارم یه ماهه یه کلمه باهاش حرف نزدم نیومد بگه چته ولله اگر من بودم یه روزم نمیتو ...

اون حسوده کلا کات کنه بره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️