سلام مامان ها ...
یه پسر ۵ ساله دارم . شوهرم عاشق بچه بود از اول ...و عاشق پسر دار شدن ...
تا چند ماه قبل پدر و پسر به هم بدجوری وابسته بودن. شغل شوهرم شیفتی هست یعنی بعضی شبا نمیاد خونه . قبلا پسرم باباش که نبود بغض می کرد .دلتنگی میکرد...خلاصه چشمش به در بود باباش بیاد زودتر ...
اینم بگم پسرم خیلی شیطون و لجباز هست . چیز میز پرت میکنه . یه مدت حرف بد یاد گرفته بوود میزد ( از تو یه فیلم متاسفانه یاد گرفت) ...پدرش خیلی دعواش میکرد. اون هم با پدرش لج میکرد و روزهایی که پدرش خونه بود بی ادب میشد ....بارها به شوهرم گفتم بی تفاوت باش و دعواش نکن بدتر میکنه ولی میگفت نه تو لوسش کردی و پشتش در اومدی و ....حتی چند هفته پیش لجبازی کرد باهامون اسباب بازی اش رو پرت کرد سمت تلویزیون و شیشه اش شکست و شب عیدی مجبور شدیم دوباره تی وی خریدیم....اون لحظه که تلویزیون رو شکست خودش خیلی ترسید وحشت کرده بود ، پدرش هم کتکش زد و دعواش کرد ....
حالا یه مدته پسرم پدرش از سر کار میاد بزور بهش سلام میکنه گاهی سلام نمیکنه من تذکر میدم سلام میکنه البته با اکراه ...به پدرش گفتم زیاد باهاش بازی کن . ولی خوب اون بنده خدا هم خسته است . ولی گاهی که باهاش بازی می کنه باهاش خوبه ولی وسط بازی یه مرتبه دعواشون میشه ....جدیدن پسرم دلتنگ باباش نمیشه . مثلا پدرش زنگ میزنه میگم بیا حرف بزن نمیاد....از همه بدتر اینکا دو سه بار تا حالا بهم گفته بابا از سر کار میاد خونه بدم میاد . واسه چی میاد خونه 😔😯
خیلی ناراحتم. اگه به پدرش بگم از غصه داغون میشه . آخه میدونم پسرمون رو خیلی دوست داره . رابطه من و باباش هم خیلی خوبه . ولی گاهی من پدرش رو بغلمیکنن بوس میکنم بدش میاد .
نمیدونم چیکار کنم . ممکنه رفتارش دوام داشته باشه؟ ..