2777
2789
عنوان

با جاريم آشتيمون دادن😑

2126 بازدید | 94 پست

دو سالو نيم باهم قهر بوديم مادرشوهرم قسم داد كه اشتي كن گفت برادرشوهرت خواب باباشو ديده خودشون ميخوان اشتي كنن

ما رو دعوت كرد روبوسي كرديم ولي هنوزم باهاشون معذبم چن روز پيش ديدمشون برادرشوهرم گرم باهام سلام عليك كرد دست داد ولي هنوز با جاريم اوكي نيستم دلم واسه شوهرم ميسوزه دوست داره بره خونه داداشش ولي من راحت نيستم اصلا

من خيلي اهل مهموني دادنم به نظرتون اين بار مهمون دعوت كنم كه خانواده شوهرم باشن اونارم بگم؟؟؟؟مادرشوهرم گفت رفت امد نكردينم مهم نيس ولي يه جا همو ميبيننين سلام عليك كنيد

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلت صاف نشده ، جاریتم تحویلت نمیگیره پس نه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اره بابا بیخیال‌...انقدر سخت نگیر فک کن قبلا نمیشناختیش و الان تازه باهاش میخوای دوست و اشنا شی و بعنوان دوست نگاش کن 

من راحت فراموش میکنم اگه کدورت از بین رفته باشه کاش تو هم بتونی خیلی احساس عزت نفس به ادم میده