2777
2789

سلام.عیدعروسی دخترعممه بعد همه عمو وزنمو و مادربزرگم دخترعمه هام میرن.ولی عقد و خاستگاری و عروسی من قبلش بود همه رو دعوت کردم کارت دادم زنگ زدم هیچکدوم نیومدن حتی عذرشم نخاستن و بااینکه نیومدن پول هم ننداختن(چون رسمه نیومدی پولشو میندازی)پولدارهم هستن نه قهریم نه مشکلی پیش اومده بوده نیومدن بازم من خیلی دلم پره و ناراحت هستم 

الانم دلم میشکنه برم عروسی ببینم واس اون میان .سنگ تموم میزارن ولی عموهات و زنموباشن هیچکدوم عروسیت نیان😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو

میدونی چیه واس اون هم خاستگاریش رفتن. هم عقدش هم جشنش هم الانم عروسیش مال من نیومدن خب پدرم گریع میکرد میگف سه تا برادر داشته باشی هیچکدوم نیان 

مادربزرگمم نیومد حتی

از یع طرف بخاطر اون ارتعاش بالا و مثبت عروسی دوس دارم برم ولی مراعات شخصیتم و غرورمم هست 😔

خاهرم میگه بیا تحویل نگیر هیچکدومو میگم اون کاراشون ک روبروت میکننو کجای دلم بزارم میخندن ب روم ک اره نیومدیم چون مهم نبودین و اینا...

میدونی چیه واس اون هم خاستگاریش رفتن. هم عقدش هم جشنش هم الانم عروسیش مال من نیومدن خب پدرم گریع میک ...

من چندین ساله با خانواده پدریم رفت و امد نمیکنم کلا چون از دم بیشعورن تو هم بزار کنار بابا برا چی میری منم نه عروسیاشون رفتم نه عروسیم دعوتشون میکنم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اگر اون که عروسیشه اومد تو هم برو البته شاید اینایی که گفتی این عروسیم نرن

نه عزیزم همشون آماده ان😔

میرن همینطور ک واس جشنش مهمونیش خاستگاریش و عقدش رفتن 

اما برا من یه زنگ نزدن تبریک بگن