2777
2789
عنوان

خاهرم پیام داده چرا خودتو نمیکشی؟

9414 بازدید | 161 پست

ظهر شوهر خاهرم داشت بده نامزدمو میگفت من طاقت نیووردم بهش توپیدم.

شوهر خاهرم پارسال شروع کرده بود پیام های ناجور میداد و میخاست با هم باشیم .منم پیاما رو نیگه داشتم ب خاهرم نشون دادم،خاهرم یجورایی خودشو گول میزد ب من میگف بین خودمون بمونه این موضوع من بخاطر بچمم ک شده باید بمونم ولی من میدونستم ک نمیتونه دل بکنه  منم سیمکارتمو عوض کردم و دیگ خونشون نرفتم و....رابطه منو خاهرم خیلیییی خوب بود ولی بعد از اون قضیه ،خودشو دور میگرفت 

حالا امروز ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب.

اسی لطفا برای مخاطب احترام بزار سریع تر تایپ کن.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

امروز ک داشت بده نامزدمو میگفت من شروع کردم باهاش بحث کردن،حتی در اون حد نمیدیدمش ک بخاد اسم نامزد منو بیاره 

اون ی چیزی میگف من دو تا 

سرم داغ کرده بود بهش گفتم تو اگ ادم بودی ب خاهر زنت چشم نداشتی دری وری براش بفرستی 

داداشم گف قضیه چیه 

گفتم بهش 

دعوا شد شدیدددددد 

داداشم زد تو دماغش خون همینجور شره میکرد 

خیلی خیلی جو بدی بود 

اونا رفتن 

حالا خاهرم پیام داده چرا خودتو نمیکشی ؟

میگم چرا باید خودمو بکشم؟

وااااای چیشد الان اومدم تایپیکت خوندم اعصابم خرد شد ، الان کجامیخای بری بدون‌ اجازشون حداقل خونه‌ترک نکن

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
امروز ک داشت بده نامزدمو میگفت من شروع کردم باهاش بحث کردن،حتی در اون حد نمیدیدمش ک بخاد اسم نامزد م ...

بگو چرا خودمو بکشم شوهرت خودش بره بکشه 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
امروز ک داشت بده نامزدمو میگفت من شروع کردم باهاش بحث کردن،حتی در اون حد نمیدیدمش ک بخاد اسم نامزد م ...

اما ای کاش سیاست بخرج میدادی همه چی تحمل میکردی سکوت میکردی  فقط میگفتی من انتخابم کردم‌

ج نداد 

باز پیام دادم میگم چرا باید خودمو بکشم 

باز ج نداد 

زنگ زدم میگ چرا یچیزی میگی میری 

میگ حرفی ندارم 

فک نکن من پارسال حرف تو رو باور کردم ک فرهاد ب تو پیشنهاد داده  الان میای چیو جار میزنی توهم خودتو؟گفتم اخه عتیقه من ک خودم پیاماشو نشونت دادم 

وااااای چیشد الان اومدم تایپیکت خوندم اعصابم خرد شد ، الان کجامیخای بری بدون‌ اجازشون حداقل خونه‌ترک ...

وسایلمو جمع کردم صب زود میرم خونه بابابزرگم 

تا ی خونه پیدا کنم 

تا اینجاشم زیادی تحملشون کردم