2777
2789
عنوان

حسادت های مادرم

451 بازدید | 18 پست

احساس میکنم مادرم چشم نداره موفقیت منو ببینه چون از من بدش میاد مادرمن انگار عقده داره خوشش نمیاد اینو ببینه که من از برادرم موفق ترم چون برادرم رو خیلی بیشتر دوست داره

از مادرم متنفرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم منم فقط دوست داره پسرش موفق بشن شوهر من میره کار یا ماشین عوض کنیم پولی به دست بیارم بدش میاد& ...

خداروشکر همدرد پیدا کردم 

داشتم فکر میکردم اگه مادر ادم این باشه وای به حال غریبه

ادم اگه هرکاری میکنه و هرهدفی دارهدباید یواشکی باشه

بس که مردم حسودن

دقیقا مثل مادر من 

از مادرم بدم میاد 

بچه من خیلی دختر هدف مندی هستم اما وقتی مامانم بهم میگه کمکت میکنم که به یه هدفی برسی از تلاش کردن برای رسیدن به اون هدف ناامید میشم و بیشتر از مادرم بدم میادکه چرا این حرف رو بهم زده حس میکنم خودم به اندازه کافی توانمند نبودم و اعصابم بدجور از مادرم بهم میریزه چه کارکنم این حسم بره 

خداروشکر همدرد پیدا کردم  داشتم فکر میکردم اگه مادر ادم این باشه وای به حال غریبه ادم اگه هرک ...

مادرم‌ازطرف کار شوهرم‌آجیل اینا یا خواروبار بهمون میدن انتظارداره بهش بدم درصورتی که خانوادم وضعشون عالی عالی حسود هم هستن زیاد طرفشون نمیرم 

من پدر شوهرم ب بچه هاش حسادت می‌کنه ..

ب ما و خواهر شوهرم می‌گفت ماشین نخرید ب دردتون نمیخوره ... بعد تا دید خریدیم سریع خودش رفت ماشین خرید ، ماشین هم خریدیم قهر کرد چرا با من هماهنگ نکردید خریدید و تبریک نگفت ...

کربلا رفتیم قهر کرد و بهونه کرد چرا با من هماهنگ نکردید گذر نامه گرفتید و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چرا دقیقا پدر و مادر من ایتقدر عقدا ای هستند 

چی بگم والله 

هر چی ک از آدم های خاص بعیده باید تو این دنیا ببینیم . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مادرم‌ازطرف کار شوهرم‌آجیل اینا یا خواروبار بهمون میدن انتظارداره بهش بدم درصورتی که خانوادم وضعشون ...

مادر منم همینه چشمش توی زندگیه منت ازش نفرت دارم  جادوگر .

انتظار داره هرجا میرم با خودم ببرمش .

از این مدل آدم ها باید پنهان کاری کرد