2777
2789
عنوان

زن بابا و بابای بی درک

958 بازدید | 23 پست

سلام . به دادم برسین لطفا . من بخاطر اذیتای زن بابام از تهران اومدم خرمشهر و با خواهرم زندگی میکنم تا اسایش داشته باشم از دستش . الان با پدرم یک ماهه اومدن خونه‌ی ما و نمیرن . علاوه بر اون میخواد بچه هاشو هم بیاره اینجا واسه عید !!! 

ما ازارمون به هیچکس نمیرسه و فقط واسه این که اذیت نشیم ازشون فاصله گرفتیم و بازم دست بردار نیستن و ارامشونو بهم میزنن . خواهش میکنم بگین چیکار کنیم

از وقتی اینا اومدن من یا سر کارم یا دانشگاه یا خونه‌ی داییم . اینقدر این زن و بابام بهمون بدی کردن که وقتی میبینمشون تا چند ساعت گریه میکنم . باورم نمیشه با چه رویی میان توی این خونه و بازم بهم تیکه میندازن 

وقتی میبینمشون واسه مظلومیت مامانم دلم خون میشه . هیچی از بابام نمیخوایم جز این که با زنش ازمون فاصله بگیرن . ولی حالا هم خودش و زنش اومدن اینجا . هم بچه های زنش . یه راه حل بدین بهمون . ۱۰ کیلو وزن کم کردم از ناراحتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرفارو که اینجا زدی بهشون بگو بگو به خاطر ظلمهایی که بهمون کردید نمیخوام ببینمتون برین از اینجا ...

اصلا معتقد نیستن که بهمون ظلم کردن . حتی فکر میکنن بهترین ادمای دنیان . دوسال زیر نظر روانپزشک بودم تا تونستم اتفاقات و اذیتاشونو هضم کنم 

خب چرا راهشون میدید تو خونه راحت بگین نیاین اینجا ما خوشمون نمیاد

خونه مال پدرمه عزیزم. چجوری راهش ندیم؟ حتی ازمون نپرسید شما راحتین اگه زنم و بچه هاش بیایم اینجا یک ماه بمونیم؟ اصلا انگار وجود نداریم ما

خونه مال پدرمه عزیزم. چجوری راهش ندیم؟ حتی ازمون نپرسید شما راحتین اگه زنم و بچه هاش بیایم اینجا یک ...

بابای منم خیلی بی فکره

منم زن بابا دارم  ولی بابام فقط به فکر زنشه ولی زنش هیچ  احترامی به بابام نمیذاره فقط برای پولش میخوادش ولی انگار بابام چشم و گوشش بسته اس نمیبینه اینارو 

بابای منم خیلی بی فکره منم زن بابا دارم  ولی بابام فقط به فکر زنشه ولی زنش هیچ  احترامی ب ...

ماهم دقیقا توی همین شرایطیم . بعضی وقتا حس میکنم بچه های زنش بچه های واقعیشن و مارو از پرورشگاه اورده😅