2777
2789

خودم بخاطر شرایطی که واسم پیش اومد امضامو تغییر دادم. چون حسم دقیقا این شعره.

میخوام امضای جدید بقیه رو هم بخونم.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

من کلا یه کاربری جدید درست کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ، سلام خدای بخشنده و مهربون ، خدای بزرگ عاقبت بخیر شدن پدر و مادرم همینطور بچه‌هامو از خودت میخوام ( التماس میکنم ) خدایا گناهامو ببخش و کمکم کن به آرزوهام برسم الهی آمین یا رب العالمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . اعوذ بالله من الشیطان الرجیم  ، بسم الله الرحمن الرحیم  ، قل اعوذ برب الفلق  ، من شر ما خلق ،  ومن شر غاسق اذا وقب  ، و من شر النفاسات فی العقد ، و من شر حاسد اذا حسد . بسم الله الرحمن الرحیم ،  قل اعوذ برب الناس ، ملک الناس ، اله الناس ، من شر الوسواس الخناس ، الذی یوسوس فی صدور الناس ، من الجنه و الناس .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم از بعضی کاربرا حرص میخوره. انقد دفاع میکنن ازین ورژن جدید و میخوان همه رو راضی کنن این بهتره... کاش رو همون ورژن قبلی امکاناتاضافه میکردن.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
وای خدامن که اصلاحسش نیست بیام اینجا .نی نی پیچ هم اومدم هرکاری کردم بلدنشدم عضوبشم

من نی نی پیج عضو شدم ولی نمیتونم پست بذارم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍