2777
2789
عنوان

بچه ای با متفاوت از خانواده

80 بازدید | 11 پست

سلام من پشت کنکوریم و خانواده من ازونان که فکر میکنن بعد از مرگ باغ و گلستان میرن و...

من روزه نیستم و کلن برخلاف خانواده‌م اعتقادی ندارم ولی اونا همش بهم یادآوری میکنن و من چون حوصله بحث ندارم بهشون چیزی نمیگم 

کارهای خوبمو نمیبینن و منتظر یه فرصت کوچیکن تا حکایت و نصیحت را شروع کنن هیچ جو صمیمانه ای در خانواده وجود نداره و اصلا با بودن در کنار خانوادم لذت نمیبرم که هیچ اعصابمم خورد میشه هر جا که میرم بهم میگن چقدر پیر و شکسته شدی

لحظه شماری میکنم تا برم سربازی و اونجا با تفنگ خودمو خلاص کنم

اتفاقا باید برای زندگیت هدف گذاری کنی، سربازی بری، بعدش بری سرکار که زودتر مستقل بشی و به خانوادت نشون بدی میشه متفاوت از اونا فکر کنی، زندگی کنی و حداقل تو این دنیا موفق باشی خودتو به خودت و اونا ثابت کن، مرگ هیچ فایده ای برای کسی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫤😐😐😐 برو سربازی بعدشم برو یه شغل پیدا کن ک بهت جای خواب بدن‌.یه چندسال سختی تحمل کن ،بعدش سرپا ...

واقعا کسی از زندگی دیگری خبر نداره 

نسل جدید؟؟

ما نسل سوخته ایم نسل جدید چیه

حالا لازم نیست سربازی بری که .... بدون رفتن هم میشه کاری کرد!!! بهانه نتراش!!! 

فکرت با خودکشی نیست فقط حرفشو میزنی. پیشنهاد میکنم یه هدف بهتری برا خودت بذار به جای این طوری قربانی نشون دادن خودت و گریه زاری های پوچ 

یه خانم مستقل و قوی 
اتفاقا باید برای زندگیت هدف گذاری کنی، سربازی بری، بعدش بری سرکار که زودتر مستقل بشی و به خانوادت نش ...

خانواده ای که روهاشون به یه کارمند ساده بچشون ختم میشه حتی اگه شرکت هم تاسیس کنی بازم معتقدند که داری اشتبه میکنی واقعا تو این ۸ سال اخیر یه روز خوش ندیده ام

واقعا کسی از زندگی دیگری خبر نداره  نسل جدید؟؟ ما نسل سوخته ایم نسل جدید چیه

هر نسلی میاد میگه من سوختم...ما تو ایران هممون خاکستریم.

این متن خیلی قشنگه:

پسرا یه جای زندگیشون خیلی به کمک نیاز دارند،وقتی ببینن کسی برای نجاتشون نمیاد از اون ب بعد تبدیل ب مرد میشن.

حالا لازم نیست سربازی بری که .... بدون رفتن هم میشه کاری کرد!!! بهانه نتراش!!!  فکرت با خودکشی ...

نه واقعا دلم با دنیا نیست و تا وقتی تو این خانواده ام به سمت هر هدفی دست ببرم میزنن رو دستم چاره ای واسم نمونده

خانواده ای که روهاشون به یه کارمند ساده بچشون ختم میشه حتی اگه شرکت هم تاسیس کنی بازم معتقدند که دار ...

مگه قراره ب حرف خانواده گوش کنیم؟!مگه قراره اونارو راضی کنیم؟برو دنبال زندگی و هدف و آرزوهای خودت.برو دنبال خوشحالیت.چرا بعضیا انقد حرف گوش کنن!!!!

ما ک دختریم گوش نکردیم اصلا رفتیم دنبال خوشبختی خودمون.ول کن نظراشون رو بابا

خانواده ای که روهاشون به یه کارمند ساده بچشون ختم میشه حتی اگه شرکت هم تاسیس کنی بازم معتقدند که دار ...

مگه برای اونا زندگی میکنی؟ مگه قراره اونا جای تو تصمیم بگیرن، هرکس نظر خودشو داره، تو هم فکر مستقل و جدا از اونا داری، تصمیمی های تو تا وقتی به کسی ضرر نزنه به هیچکس ربطی نداره. تمام تلاشت رو بکن مستقل بشی 

هر نسلی میاد میگه من سوختم...ما تو ایران هممون خاکستریم. این متن خیلی قشنگه: پسرا یه جای زندگیشون ...

مگه چیکار میشه کرد تو این شرایط که هی میگین هدف گذاری کنین 

مگه به کجا قراره برسیم دخل به خرج نمیخوره دارم دست و پا میزنیم که زنده بمونیم 

هدف گذاری سرمایه میخاد

و کسی که تازه میخاد از صفر شروع کنه قطعا به جایی نمیرسه

مگه چیکار میشه کرد تو این شرایط که هی میگین هدف گذاری کنین  مگه به کجا قراره برسیم دخل به خرج ...

این حرفا چیه؟! اولش ک هیچی خوب نیست،باید پیش بری بعدش اوضاع روبراه میشه‌.اگه من تونستم پس هرکسی دیگه میتونه،چون من ن پول داشتم نه خانواده حمایتم کرد.پدرم درومد از هفده سالگی تا همین چندماه پیش یکساعت استراحت نداشتم.توام شروع کن قطعا میشه.

اوضاع هرچقدرم خراب باشه بازم آدما پاداش تلاششون رو میگیرن