2777
2789
عنوان

دلم گرفته 💔

77 بازدید | 8 پست

دلم خییییلی گرفته خسته شدم بخدا.بچه اخر خانواده‌م‌،بادوتاادمی که هیچ جوره همدیگه رو درک نمیکنیم دارم زندگی میکنم زندگی که نه میسوزم و میسازم

۱۸سالمه ولی حق هیچیو ندارم تواین خونه..دارم پیر میشم باحرفاشون باکاراشون.تاالانم خیلی ملاحضه شونو کردم همش کوتاه میام که دعوام نکنن چون سرکوچکترین بحثی اشکمو درمیارن.مشاوره نمیان خودم بامشاور چت کردم میگه باهاشون صحبت کن ولی به هیچ صراطی مستقیم نیستن فقط دعوا راه میندازن

الانم گوشیم خراب شده میترسم بهشون بگم همینو باز بزنن توسرم😔

با دوتاادم دهه پنجاهی چطور باید رفتارکرد یه دختر۱۸ساله؟

توان ادامه دادن زندگی رو ندارم توفکراینم خودمو خلاص کنم هم اونا راحت بشن هم من🫠💔

یه چیزی بگید اروم بشم:)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اگه می تونی از خواهر و برادرت کمک بگیر 

نمیشه:( 

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا ادم دهه پنجاهی پدر مادرتن؟؟

بله💔

پس همدردیم منم بچه اخر خانوادم اینقد اوضام بد شد تنهایی زندگی کردنو ترجح دادم الان تنها زندگی میکن ...

خوشبحالن دعاکن منم زودتر یه جوری به ارامش برسم😔🥲

امیدوارم هر چی زودتر زندگی که دوست داری برات اتفاق بیفته کاش میتونستم کمکی کنم بهت

🙏🏻🩵