2777
2789

خدایا خودت شاهدی چقد دلم شکسته 

ب همین لحظه ها قسمت میدم 

تاوان قلب سوختمو از تک تکشون بگیر 

دیشب این موقع از ذوق رو پا بند نبودم 

چیکار کنم از بی کسی ؟😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چیشده عزیزم؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چیشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دعوا شد ظهر خونه  خاهرمو داداشم رفتن خونشون  مامانم با داداشم رف  موندم تنها  ...

واااا چرا اخه،،،،حداقل یه جوری میگفتی که مثلا امروز نمیتونیم در خدمتتون باشیم اگر امکان داره چند روز دیگه تشریف بیارید که تا اون موقع هم آشتی کرده باشین 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم