2777
2789

خیلی وقتا باختم خیلی وقتا خورد شدم ولی هربار خودمو می‌ساختم.قوی تر میشدم.فک میکردم دیگه هیچییی نمیتونه ناراحتم کنه.حتی اگه شوهرم ب فکرم نباشه حتی اگه بهم خرجی نده حتی اگه یه تیکه لباس نداشته باشم با همون لباس رنگ و رو رفته ی تو تنم شادم.ولی من بازم دلم گرفته بازم گریه میکنم.مگه من سنگم منم نیاز دارم ب شادی ب تفریح.نیاز دارم حداقل هر ۳ ماه یکبار با شوهرم برم بیرون.یه روزی تو مجازی دوستایی داشتم ک حالمو خوب میکردن.تولدمو تبریک میگفتن.ولی الان با این تنهایی چکار کنم.با این انرژی منفی ک چسبیده بهم ولم نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال منم همین.انگارحسی ندارم دیگه.خنثی شدم.ن چیزی غمگینم میکنه.ن چیزی شادم....نیازدارم توجمع باشم ولی  ازبس خوردشدم تنهایی روانتخاب کر دم.سخت میگزره لحظه هام

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

من سعی میکنم به خدا نزدیک شم چون همه ادما حتی شوهر ادمم بهضی وقتا هست ولی حداهمیشه هست با دعا و نماز مشغولمیکنم خودمو

یبار ک دلم گرفته بود قران باز کردم این آیه اومد ک در مشکلات از صبر و نماز کمک بگیرید

نوفق باشی

التماس دعا❤

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
عزیزدلم:)درکت میکنم سخته 🫂💓اگه خواستی باهام صحبت کن شاید بهتر شدی هوم؟🥲

دیگه صحبت کردن چ فایده داره.اونکه باید ب حرفام گوش کنه نمیکنه.اون ک باید برام وقت بزاره و خوشحالم کنه نمیکنه.منو مث یه پرنده انداخته تو قفس.گاهی متنفر میشم از مردا کاش ازدواج نمیکردم

حال منم همین.انگارحسی ندارم دیگه.خنثی شدم.ن چیزی غمگینم میکنه.ن چیزی شادم....نیازدارم توجمع باشم ولی ...

کاش یکی بود ک واقعا کنارمون باشه.هعی تف تو زندگی.من حتی یه دوست ندارم ک بهش زنگ بزنم حالمو خوب کنه

کاش یکی بود ک واقعا کنارمون باشه.هعی تف تو زندگی.من حتی یه دوست ندارم ک بهش زنگ بزنم حالمو خوب کنه

منم همینطور.صب تاشب توشهرغریب پسرم وهمسرم و من

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
من سعی میکنم به خدا نزدیک شم چون همه ادما حتی شوهر ادمم بهضی وقتا هست ولی حداهمیشه هست با دعا و نماز ...

میشه ب منم یاد بدی؟باید چندمین آیه رو بخونیم.همون آیه اول صفحه؟

میشه ب منم یاد بدی؟باید چندمین آیه رو بخونیم.همون آیه اول صفحه؟

چیز خاصی بلد میستم

بعد نماز و دعای روزانه ی روزی بود دلم گرفته بود و بعد نمازم گریه میکردم از خداخاستم حرف بزنه باهام آرومم کنه صفحه قرانو بازکردم معنی شو خوندم کل صفحه رو ولی آیه اولش هپینی بود ک گفتم

اصلا ی پیشنهاد شروع کن ختم قران کن

جدا از عربی ک همیشه میخونم من ختم معنی قران میکنم عین داستان فقط فارسی شو میخونم

روزانه هم دعای توسل میخونم که تاثیر دعای توسل در هرروز خوندنشه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤