2821
2789
عنوان

بنظرتون گند زدم یعنی؟😐

167 بازدید | 11 پست

اقا من کلا با کسی دردو دل نمیکنم ...چون باردارم یهو سطح هورمونام زد بالا یه شب تو مهمونی عروس برادرشوهرم که همسن خودمم هست قبلا هم تو مدرسه باهاش دوست بودم 

بهش گفتم فلانی من از وقتی بادار شدم همش وسواس فکری گرفتم همش ناراحتم خودمو سرزنش میکنم و ازین حرفا...

بعد گفت طبیعیه بخاطر بارداریه ..بارداری انگار یه دوره ۹ماهه تو دوره قبل پریود باشی اونجوریه

بعد گفت حالا مثلا مگه موضوع خاصی درگیرت کرده گفتم اره

یه موضوع مشخص هست که تقریبا۶ ۷ماهه دارم بابتش خودمو سرزنش میکنم فک میکنم اشتباه کردم همش میگم من چرا همچین اشتباهی رو کردم

درهمین حد فقط گفتم نه بیشتر

گفت خب با یه جلسه مشاوره فک کنم مشکلت حل بشه و یه مشاوز خوب بهم معرفی کرد

اینم بگم این که بهش اینارو گفتم دلیلش این بود که فوق لیسانس روانشانسی داره 

نمیدونم چون زیاد باهاش چشم توچشمم یکم الان پشیمونم...اونم البته دیگه از من نپرسید رفتی مشاور یانه و دیگه کشش ندادا خودم ولی میگم کاش مثل همیشه توداری میکردم بروز نمیدادم

یعنی اشتباه کردم؟یا عادیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذهنت و درگیر نکن آدم با شعوری بوده و دیگران اونقدری که شما فکر میکنین به مسائل شما فکر نمیکنن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ذهنت و درگیر نکن آدم با شعوری بوده و دیگران اونقدری که شما فکر میکنین به مسائل شما فکر نمیکنن

اره واقعا خوب راهنماییم کرد...کنجکاوی هم نکرد که بخواد فضولی کنه ...ادمی هم نیس که بخواد بره به بقیه بگه مثلا من چی بهش گفتم ...خودم یکم حساسم فقط

اره واقعا خوب راهنماییم کرد...کنجکاوی هم نکرد که بخواد فضولی کنه ...ادمی هم نیس که بخواد بره به بقیه ...

اره بزار به پای هورمونات و بیخیالش شو

اتفاقا اینجور آدما واسه دوستی خوبن و گاهی اعتماد کردن بد نیست

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز