2777
2789

نه از اقوام پدری شانس اوردم نه مادری 

خالم میبینم میگه وااای چقدر چاق شدی 

عمم میگه وااای چرا جوش زدی 

اون یکی میگه تحصیلت چیشد؟

چقدر دوست دارم بزنم تو دهنشون مخصوصا وقتی یکی میگه چقدر چاق شدی🥲من یه مدت کورتون مصرف کردم عوارض اونه 

بنظرتون چی جوابشون بدم در این مواقع

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

اینارو که میبینم با خودم میگم چقدر خوبه که آدم لال باشه..................من که دارم تمرین میکنم لال باش تو مهمونیا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو که میبینم با خودم میگم چقدر خوبه که آدم لال باشه..................من که دارم تمرین میکنم لال ...

دوست دارم بهشون بگم درست حرف زدن بلد نیستید 

کلا حرف زدنم بلد نیستین؟

دیروز عمم و زن عموم نشستن به من خندیدن سر اینکه من هیکلم از زن حامله هم بدتره

رفتم تو دستشویی گریه کردم🥲

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

دوست دارم بهشون بگم درست حرف زدن بلد نیستید  کلا حرف زدنم بلد نیستین؟ دیروز عمم و زن عموم نشس ...

چه بیکلاسن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دوست دارم بهشون بگم درست حرف زدن بلد نیستید  کلا حرف زدنم بلد نیستین؟ دیروز عمم و زن عموم نشس ...

ااصلا آدمهای بی درک رو نمیتونم درک کنم ...اما ب هر حال وجود دارن و بهترین کار بی محلی و بی اعتنایی ب حرفاشون...من ک بهم ثابت شد چون نمیتونن بهت برسن مجبورن با زبونشون تحقیرتون کنن بلکه حسادتشون بخوابه و یکم خنک بشن

ااصلا آدمهای بی درک رو نمیتونم درک کنم ...اما ب هر حال وجود دارن و بهترین کار بی محلی و بی اعتنایی ب ...

اخه زندگی من همچین گل و بلبل هم نیست نمیدونم اینا چه مرگشونه 

اخه زندگی من همچین گل و بلبل هم نیست نمیدونم اینا چه مرگشونه 

عزیزم حتما چیزی دارید که باعث برتری شما نسبت به اوناست و همینه که داره اذیتشون میکنه ....ب هر حال اهمیت نده  

عزیزم حتما چیزی دارید که باعث برتری شما نسبت به اوناست و همینه که داره اذیتشون میکنه ....ب هر حال اه ...

❤️❤️❤️