2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اینستا بلاگر بشو

فعلا در ایران به ازای هر پنج نفر یه بلاگر داریم و نرخ بلاگر سرانمون از متوسط جهانیم یکم بیشتره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من ی نفرو فالو کردم تو روبیکا ی دختر مدرسه ای از آب دراومد گف دارم کیک میپزم برا مدرسه سریع آنفالوش ...

🤣🤣

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 

اصلا 

از لحاظ روحی خیلی اسیب میبینه 

حوصله توصیح دادن ندارم 

اما مدام مورد قضاوت هست 

ممکنه در مورد طاهر یا رفتارش نظر منفی و تخریب کننده بدن 

و نا خوداگاد دچار اخلال شخصیت نمایشی یا خود شیفته بشه

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

والا تو اينستا هر كي يه شوهر كرده داره باهاش ميرقصه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

از هر راهی پول در آوردن خوب نیس

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
😂😂

والا بخدا🤣 هي مينويسن با٢٠سال اختلاف يا٤٠سال اختلاف ويو ميگيرن و فالوراشون زياد ميشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد