2777
2789
عنوان

از عاشقانه هاتون با همسرتون بعد چند سال زندگی یا وسط دعوا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه رفیق توی این سایت پیدا کردم الان ۳ ساله با همیم  خیلیییی منطقیه  هرکی جای اون ...

قطعا اندازه من نیست 

هر روز بهش چرت پرت میگم

اونم میخواد منو راضی کنه که این طور نیست.

خلاصه که بند بند وجود منه.

@ژنـــرال؛   😔✨

قصـه‌ای با تـو شـد آغـاز که پایـان نگرفـت‌ مالیشکا ″

اره هم ناراحت کننده هست هم باید خوشحال باشم و خداروشکر کنم که دارمش 

من درکت میکنم که خانواده چقدر میتونه ازار دهنده باشه 

اما با همه ی‌وجود میگم بهت ، مهم شوهرته ، نذار مادرش بتونه بهمتون بریزه

من قبل شوهرم خواستگار زیاد داشتم  راستش. سه چهارتاشون موقعیتشون خیلی از شوهرم بهتر بود  ...

شوهر منم مهندس ناظره🤣کارمند جای معتبر دیگه ای هم هست ولی خبری نیست والا تو زندگیمون

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

توی دعوا با خانوادش طرف من بود ولی داریم طلاق میگیریم 💔 بخاطر عصبانیتش و اینکه تو عصبانیت خودشو ک ...

ای وای ، خدا بهم برتون بگردونه از صمیم قلب میخوام 

گاهی باید با یسری عیبای هم کنار بیاییم 

قطعا اندازه من نیست  هر روز بهش چرت پرت میگم اونم میخواد منو راضی کنه که این طور نیست. خلاصه ...

بموسا من حتی از چرت و پرتاتم خوشم میاد .

هیـچ‌و‌پـوچ                                                    

چقدددررررررز از خوندن این تاپیک همزمان هم لذت بردم وهم حسرت خوردم لذت بخاطر اینکه یه زوج انقدر عاشق ...

حتما برات دعا میکنم ، اگه بدونی من از خانواده شوهرم چیا دیدم 

برادر شوهرم زنگ‌زد بهم گف‌مهریه تو میدم 

گف جایی که من میگم باید زندگی‌کنی وگرنه به سلامت 

منظورش طبقه بالای مادر شوهرم بود 

هعی خیلی کشیدم ازشون

😂😂😂 من اصن رابطم با داداشام خوب نیس

ما نه بهم کاری نداریم زیاد بستگی داره مودمون چطور باشه  ولی خب دوسش دارم داداشمه😂🥲❤

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
شوهر منم مهندس ناظره🤣کارمند جای معتبر دیگه ای هم هست ولی خبری نیست والا تو زندگیمون

درامدش از یه کارمند معمولی خب بیشتره قطعا 

دوتا مغازه توی پاساژ و خونه ی بزرگ‌و ماشین خوب 

به نسبت شوهرم که فقط یه حقوق کارمندی داشت نه ماشین نه خونه نه چیزی 

قطعا بهتره