2777
2789
عنوان

برای وزن گیری جنین تو ماه 9 چی بخورم؟

12654 بازدید | 17 پست

دوستای گلم تجربتونا در اختیارم بذارین ممنون میشم، چه چیزی برا وزن گیری خوردینو وزنش از چقدر قبل زایمان به چقدر حین زایمان رسید؟

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاام بستنی و دلستر و کباب .‌گوشت قرمز و پروتوئین اینا وزن جنین رو بالا میبره

خوشبختی یعنی داشتن بهترین همسر دنیا و زیباترین ثمره عشقمون.همسر عزیزم و پسر عزیزتر از جانم دوستتون دارم😍😍

قندم یکم چند روزه هی بالا پایین میسه 3 شنبه میرم آز بدم اگر مشکلی نداشت سیب زمینی و ماکارونی رو بیشتر میکنمش

موز،آجیل،دلستر،کباب،خرما

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

بستنی .پسته.ماکارونی .برنج . 

من تو بارداری اخرم چون نی نی کوچولو داشتم فکرمیکردم خیلی جنینم کم وزنه . اینارو ماه اخری خیلی میخوردم دنیا که اومد 3400بود . 

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.
چرا میخای وزن بگیره مگه دکترش گفته وزنش کمه؟

دیروز رفتم سونو 35 هفته و سه روز 2600 بود ولی 300 تا برا خطاش در نظر گرفته اگه 2300 باشه چی کم نیس؟ بعدشم من از همون اول در معرض زایمان زودرس بودم اگر زودتر از 40 هفته بدنیا بیاد نگرانم

عزیزم من هرروز پنج شش تا با شیر میخوردم البته من قند نداشتما،پسر من باوزن سه کیلو پانصو شصت بدنیا اومد کلا موز و خرما زیاد میخوردم

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
عزیزم من هرروز پنج شش تا با شیر میخوردم البته من قند نداشتما،پسر من باوزن سه کیلو پانصو شصت بدنیا اومد کلا موز و خرما زیاد میخوردم

منم خیلی میخوردم ولی یک هفته ای هس خیلی کمش کردم   

ایشالا زایمان راحتی داشته باشیو نی نی گلت سالم بیاد بغلت،حالا من هفته 38 سز کردمداگه تا 40 میموند حتما 4 کیلو میشد  

استرس نداشته باش استرسم مانع رشد جنین میشه،کم وزنم باشه مهم نیست مهم اینه که سالم باشه 

ایشالا زایمان راحتی داشته باشیو نی نی گلت سالم بیاد بغلت،حالا من هفته 38 سز کردمداگه تا 40 میموند حتما 4 کیلو میشد  استرس نداشته باش استرسم مانع رشد جنین میشه،کم وزنم باشه مهم نیست مهم اینه که سالم باشه

مشالا خدا حفظش کنه عزیزم

فداتشم،خدا نینی شمارم حفظ کنه و همیشه تنش سالم باشه