2777
2789
عنوان

با این مرد چیکار کنم؟

366 بازدید | 22 پست

ما عقدیم . ۲ ماه دگ عروسیمونه . شوهرم همش یا باید ۴۸ ساعته با من باشه یعنی واقعا باید چسب من باشه مثلا یا من شرکتش باشم یا اون تو خونه باشه در حدی ک من ۵ دقیقه هم‌نمینونم تنها با مادرم یا خواهرم حرف بزنم یا باید اینطور باشه یا وقتایی ک ۱ روز دور میشم ازش حس میکنم چیزی مصرف میکنه . حالت عادی نداره یجوری میشه . اصلا نمیدونم چی ممکنه مصرف کنه . فقط مطمئنم از حالت عادی و نرمال خارج میشه و دیگه کلا خبری ازش نیس .. بخدا تو فکر طلاقم با این وضع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حالتش چجوريه كه فكر ميكني چيزي مصرف ميكنه؟ هميشه دوست داشته پيشش باشي و تنها نباشه؟

همیشششششه دوسداره من باشم یعنی حتی حاضر نیس نیم ساعتم نباشم .. مثلا تو حالت عادی شوهرم شیطونه  بگو بخند داره شلوغه ولی ب محض اینکه از من دور میشه بعد میاد میبینمش فوووووووق العاده ساکت  و اروم میشه و شکاک . 

شاید چون خیلی بهتون وابسته است بعد دوریتون اینجوری میشه این حالات دلیل بر مصرف چیزی نیست

اخه ی بار خیلی تحت فشارش گزاشتم گفتم میبرمت ازمایش اعتیاد ک گف گل کشیدم ! ی بار دیگه م گف قرص خوردم !

اخه ی بار خیلی تحت فشارش گزاشتم گفتم میبرمت ازمایش اعتیاد ک گف گل کشیدم ! ی بار دیگه م گف قرص خوردم ...

نه پس مصرف دارع.بهتره قبل اینکه بری زیر ی سقف تکلیفتو باهاش مشخص کنی.خانوادش اطلاع دارن؟

نه پس مصرف دارع.بهتره قبل اینکه بری زیر ی سقف تکلیفتو باهاش مشخص کنی.خانوادش اطلاع دارن؟

اونا ک میگن پسر ما لب ب مشروبم نمیزنه ... وقتاییم ک همش پیشمه هیچی ازش نمیبینم چون ۲ ساله صبح تا شب باهمیم . ولی به محض اینکه دور میشه اینطور میشه

اونا ک میگن پسر ما لب ب مشروبم نمیزنه ... وقتاییم ک همش پیشمه هیچی ازش نمیبینم چون ۲ ساله صبح تا شب ...

خب تااخر عمر ک نمیشه شما بچسبی بهش.هردفعم ک نیستی ی چیز اون مصرف کنه.اول باخودش حرف بزن بگو من مواد و این کثافت کاریا خط قرمزمه.اگ با حرف درست نشد با خانوادش صحبت کن

اگ باز تغییری نکرد تا هنوز عروسی نکرده بهتره تکلیفتو مشخص کنی ک خدایی نکرده فردا با ی بچه نخوایی طلاق بگیری

خب تااخر عمر ک نمیشه شما بچسبی بهش.هردفعم ک نیستی ی چیز اون مصرف کنه.اول باخودش حرف بزن بگو من مواد ...

هزاران بار بهش گفتم این موضوع خط قرمز منه ولی کو گوش شنوا . اصلا اصلا . هیچ تاثیر پذیری هم از خونوادش نداره .. اصلا انقد درمونده م ک نمیدونم باید چیکار کنم . زیرشم نمیره وقتی میگم حس میکنم عادی نیستی

خب تااخر عمر ک نمیشه شما بچسبی بهش.هردفعم ک نیستی ی چیز اون مصرف کنه.اول باخودش حرف بزن بگو من مواد ...

طلاق گرفتن برام خیلی سخته نمیدونم چرا. ولی این وضعو هج نمیتونم تحمل کنم