2777
2789

دخترم ۶ ماهشه هییییچ علاقه ای ب اسباب بازی عروسک نشون نمیده! اصلا نگاهشون هم نمیکنه! وقتی غلت میزنه دستشو نمیبره بگیره فقط مدام دستشو میخوره تو خواب تو بیداری حتی موقع شیر خوردن شصتشو با شیشه همزمان میبره دهنش! اگه چیزی بدم دستش شل میگیره زود میندازه شصتشو میکنه دهنش! دندونگیر میدم از سوراخش انگشتشو رد میکنه میک بزنه! خیلی نگرانم چرا اسباب بازی دوست نداره🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شیرخشک میخوره من منع شیردهی داشتم

میشه بپرسم چرا؟؟ اگه دلت می خواد بگو.  

زیاد بغلش می کنی؟  بشین.  قفسه سینه خودت برهنه باشه اونم همینطور.  بغلش کن طوری که پوستتون به هم بخوره.  دور خودتون یک پتو بکشید.  لالایی بگو براش.  قصه بگو.  گاهی باهم قران گوش بدید. 

میشه بپرسم چرا؟؟ اگه دلت می خواد بگو.   زیاد بغلش می کنی؟  بشین.  قفسه سینه خودت ...

برای چی این کارهارو بکنم؟

چون شصتشو میخوره؟!

من نقص ایمنی دارم کورتون میخورم پوکی استخوان گرفتم برای اونم دارو میخورم دکترم گفت شیردهی برای من خطرناکه چون ممکنه مهره های کمرم ترک بخوره و اینکه کورتون تو شیر ترشح میشه برای بچه خوب نیست

برای چی این کارهارو بکنم؟ چون شصتشو میخوره؟! من نقص ایمنی دارم کورتون میخورم پوکی استخوان گرفتم بر ...

بله.  محبت بیشتر دریافت کنه.  راه ارتباطیش بامادر یک هو قطع شده(از جنینی که ارتباط صد درصده یک هو کامل مستقل شده که خوب نیست.  )  

یک مرحله دهانی است.  باید گذر کنه.  

خودتون هم ان شاءالله زودتر شفا بگیرید🤲