2777
2789

خیلی ذوق و شوق داشتم واسه همه چی ولی الان یه روح خسته م توی یه جسم خسته تر

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

این روزها

داشتن حال خوش غنیمت است

حال خوب را نمی‌توان خرید

اما خیلی چیزها حال آدم را خوب می‌کنه

دیدن بعضی آدم‌ها

بعضی آمدن‌ها بعضی رفتن‌ها

شنیدن بعضی حرف‌ها

خط لبخندی که گوشه‌ی لبت می‌افتد

حتی چین روی پیشانی

یا همین ابروهای به هم گره خورده

و چال روی گونه‌ات

گاهی می‌تواند دلخوشی کسی باشد

که فکرش را هم نمی‌کنی

این روزها به حال خوش هم نیاز داریم

دلیل حال خوب هم باشیم ...❤️❄️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزها داشتن حال خوش غنیمت است حال خوب را نمی‌توان خرید اما خیلی چیزها حال آدم را خوب می‌کنه ...

خیلی سعی میکنم که حالم خوب باشه اما نمیشه.این دردی که دارم همه وجودمو گرفته حتی روح و روانم داغون کرده 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

برات بهترینا رو ارزو میکنم 

یه سری به امضام بزن و بدون که ادمای زیادی با حال تو و شاید بدتر هستند که دارن میجنگن:)

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
عزیزم منم توده فیبرو ادنوم سینه داشتم و جراحی کردم تقریبا ۷سال پیش  الانم هنوز توده خوش خیم دا ...

منم دوتا توده دارم توی سینه م که چون بعد دوسال هیچ تغییری نکرده دکتر گفته خوش خیمه اما بخاطر اندومتریوز لعنتی باید ال دی بخورم که تحریکش میکنه همش درد دارم توی بدنم .میدونم مریضی واسه همه هست ولی بعضی دردها درد بی درمون هستن تا اخر عنر باهات می مونن خیلی سخته قرص ضدبارداری برام سمه هم افسرده م کرده هم بی اعصاب هم سینه درد شدید خوصله بچه مو ندارم حال بازی کردن باهاش ندارم بمیرم براش .

برات بهترینا رو ارزو میکنم  یه سری به امضام بزن و بدون که ادمای زیادی با حال تو و شاید بدتر هس ...

مرسی رفیق مهربون

منم دوتا توده دارم توی سینه م که چون بعد دوسال هیچ تغییری نکرده دکتر گفته خوش خیمه اما بخاطر اندومتر ...

عزیزم درمان دیگه ای واسع اندومتریوز نیست که ضرر  کمتری واستون داشته باشه؟

عزیزم درمان دیگه ای واسع اندومتریوز نیست که ضرر  کمتری واستون داشته باشه؟

دستگاه آیو دی هست .دکتر گفت میذارم برات.اندومتریوز خیلی بیماری موذی هست الان تمام شکمم درد میکنه هرچی سونو میدم فقط یه کیست توی تخمدان چپمه هیچی نشون نمیده توی سونو ولی من درد دارم توی شکم و لگنم همش ضعف دارم سرگیجه دارم مثل پیرزنها خیلی وقتها نشسته نمار میخونم .دکتر برام ام ار ای از شکم و لگن نوشته که ببینه دیگه کجاهامو درگیر کرده برام دعا کنین که روده و جاهای دیگه درگیر نباشه .

دستگاه آیو دی هست .دکتر گفت میذارم برات.اندومتریوز خیلی بیماری موذی هست الان تمام شکمم درد میکنه هرچ ...

بگردم عزیزم 

انشالله‌به حق‌همین روزای عزیزم مشکلتون هرچه سریعتر برطرف بشه

مرسی رفیق مهربون

قربونت برم عزیز دلم 

یکی همیشه حواسش بهت هست 

یکی که ممکنه حسکنی نمیبینیش 

از یه هنرمند دارم حرف میزنم 

که همین الان به هنر دستشبه بنده ی حقیرش گفتی رفیق مهربون:)

باور کن من و تو رو خلق کرده کهاونو نشون بدیم...نشون بدیم  هستش 

برای قلبت بهترینا و برای زخمات التیام فراوان ازش میخوام 

اگه احساس میکنی تنهایی میتونی روی این رفیقی که مهربون خوندیش حساب کنی:)

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^