2777
2789
عنوان

غربالگری توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 47 پست
تریزومی ۲۱،،معمولاً ۱ به ۲۵۰ و کم تر از این مشکل داره ۱ به ۲۹۰ خوبه دیگه.

یعنی نرمالش تهش۲۵۰ء؟

توروخدا ... کمک کن . تا بعد عید استرس میگیرم.

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

یعنی چی از استرس نمیگیرم میشه بازش کنی دوست عزیز؟ پس چرا دکترن فرستاده ان تی؟ ازمایشگاه نیلو هم گف ...

شما الان غربالگری اول رو انجام دادی دیگه درسته؟؟

خب غربالگری اول شامل سونوی ان تی و آزمایشه.

ان تی جزء همون غربالگریه چرا گفته نباید می فرستاد تازه قبل آزمایش می فرستن ان تی!!

۱ به ۲۵۰ یعنی از ۲۵۰ که فرض بر این باشه احتمال رو بذاریم یکیش احتمال تریزومی ۲۱ هست هر چی این عدد ۲۵۰ کم تر بشه احتمالش بیشتره هر چی عدد ۲۵۰ بزرگ تر باشه احتمال تریزومی ۲۱ کمتره برای شما ۲۹۰ هست ۴۰ تا فرقشونه نگران نباش اگه ۲۵۰ یا کم تر از ۲۵۰ بود خطر داشت.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نرمالش تهش۲۵۰ء؟ توروخدا ... کمک کن . تا بعد عید استرس میگیرم.

نه عزیزم برای تریزومی ۲۱ هر چی عدد از ۲۵۰ بزرگ تر باشه بهتره،،۲۵۰ نرمال نیست ۲۵۰ مرزه از ۲۵۰ کم تر اون دیگه نرمال نیست برای شما نرماله.

[QUOTE=332001037]شما الان غربالگری اول رو انجام دادی دیگه درسته؟؟ خب غربالگری اول شامل سونوی ان تی و آزمایشه. ا

غربالگری سونو و خون دادم گفت یکم بالاست خطر کم هست گفت برو ان تی اونجا ۹۵ درصد درست میگه.خیلی دلم شکسته.... من بعد سالها خدا بهم بچه داده اونم تو این سن 🥺🥺😪خیلی سختخ برام مشکلی....

خدایی خیلی کمک کردی بهم دلداری دادی برام دعا کن دوست عزیز  ممنون🌹❤خوش قلب

نه عزیزم برای تریزومی ۲۱ هر چی عدد از ۲۵۰ بزرگ تر باشه بهتره،،۲۵۰ نرمال نیست ۲۵۰ مرزه از ۲۵۰ کم تر ا ...

مرسی گلم خیلی قوت قلب دادین بهم. خدا ی جاییی ک خیلی بهش احتیاج داری کمکت کنه . خیلی مهربونید💚🧡💜

ببخشید شما پزشک هستید؟ میشه سوال منم جواب بدی

نه عزیزم من پزشک نیستم براساس اطلاعات خودم گفتم اونا رو.

منم راهنمایی کن لطفا

من متاسفانه آزمایش غربالگری اول رو ندادم. شنیده بودم قبل از بارداری همچین آزمایشی وجود داره

اما وقتی خودم باردار شدم چون خیلی حالم بد بود کلا فراموش کردم. طبق نسخه پزشکم فقط سونو ان تی دادم

بعد متوجه شدم که غربالگری اول رو نرفتم به دکتر زنگ زدم گفتن نیازی نبود شما بری

منم راهنمایی کن لطفا من متاسفانه آزمایش غربالگری اول رو ندادم. شنیده بودم قبل از بارداری همچین آزما ...

خب غربالگری اول همون سونو ان تی و آزمایشش هست.

آزمایش رو نرفتین؟؟

سونو ان تی خداروشکر مشکلی نداشت و نی نی سالم بود

اما من خیلی استرس گرفتم 

هفته 16 ان اشالله غربالگری دوم رو میرم و 18 انومالی

الان می‌خوام بدونم مواردی که تو غربالگری اول چک میشه دقیقاااا همونا تو غربالگری دو چک میشه یا نه؟