2777
2789
عنوان

چه وضعی آخه درست کردن گیچ شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 26 پست

کاری را بکنید که هر سال انجام می دادید...کدوم از اینها یک منبع معتبر داره؟ همش ترویج خرافاته...روز به روز جامعه داره از عقلانیت دور میشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای متنفرم از این جوجه بلاگرا

کلا ک..شعر میگن واسه فالور 

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

وووش یا علی🤣🤣🤣🤣😖

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب اتفاقا اونی که روزه میگیره سحری خورده سرحال تره چرا میخوابی؟ سحری کلش نیم ساعت بشه

خب ما هم ۴ وربع بیدار میشیم. سحری میخوریم.ساعت ۵نماز هم خوندیم میریم میخوابیم... دیگه نمیتوتیم تا ۶ونیم بیدار بمونیم.خوابمون میبره😴

پارسا پسرمامان😍
خب ما هم ۴ وربع بیدار میشیم. سحری میخوریم.ساعت ۵نماز هم خوندیم میریم میخوابیم... دیگه نمیتوتیم تا ۶و ...

تا سفره هفت سین بندازی و اماده بشی سال تحویله ما که بیدار می مونیم سالی یبار همین یه لحظه ی عیده بعدش می خوابیم تا ظهر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تا سفره هفت سین بندازی و اماده بشی سال تحویله ما که بیدار می مونیم سالی یبار همین یه لحظه ی عیده بعد ...

نمیدونم. شایدم همینکار کردم.ولی ادم بدخوابی هستم. اگر روز شد وخوابم پرید دیگه خوابم‌نمیبره. درعوض اخلاقم😤👹میشه

پارسا پسرمامان😍