2777
2789
عنوان

شوهرم همکاری نمیکنه

364 بازدید | 12 پست

برا اقدام به بارداری، مثلا میگم هروز یا یک روز درمیون اصلا زیر بار نمیره

همه روزای تخمک گذاری هامو از دست میدیم

دیشب هم گفتم اقدام به بارداری داریم ها دیوونه شد  میگم مگه بچه نمیخوای میگه چرا میخوام  منم میگم خب خدا که از آسمون بچه نمیندازه بغل مون

از خدا فقط آرزوی مرگ دارم 

قسم خوردم یا دیگه هیچ وقت باهاش نزدیکی نکنم یا از هم جدا شیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط جلوگیری نکنید دارید استرس بهش وارد میکنید فایده نداره مثل قبل باشید فقط جلوگیری نکنید،

احساس میکنم کلا سرد شده از رابطه

قبلا که دعواهامون خیلی زیاد بود رابطه مونم خوب بود  الان که نزدیکه یک ستله دیگه دعوا نمیکنیم و برا بچه اقدام میکنیم اینطوری شده

خودشم از نزدیکی تو شب بدش میاد تو روز راحته انگار همیشه هم میگه خسته م و خوابم میاد و فلان ولی میفهمم نیازهاشو سرکوب میکنه😞

شاید چون فک میکنه رابطه رو فقط به خاطر بچه میخوایی بهش بر خورده و حس بد بهش دست داده  

من میگم بخاطر بچه که فکر نکنه هلاک رابطه م

در کل تو رابطه سردم

وقتی یکم بغلش میکنم بدون قصد و غرض  صرفا برا آرامش و اینا  فکر میکنه ازش رابطه میخوام😑

شاید سرده شوهرت بهتره بزاری خودش بخواد ازت،با رفتارت،با طرز لباس پوشیدنت آرایش کنی وسوسه ش کنی ن هر ...

این روش ها رو خیلی امتحان کردم  جذب میشه ولی نیازهاشو سریع سرکوب میکنه مثلا میگه خستم یا خوابم میاد

دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم