2777
2789

تک دخترم بسیار راحت ، پدرم همه جوره واسم مایه میزاره خانواده ی کم‌جمعیت ، کسی کاری بهم نداشت الان دارم با کسی ازدواج میکنم که کلی بچه ان،  مدر مادرش فوت شدن همه ازدواج کردن ولی دست از سرمون برنمی‌دارند.  خواهراش میگن ما هم می‌آییم نظر میدیم ، برای خرید حلقه ، طلا ، حالا اگر پول میدادن اکی بود ولی پول هم نمیدن . اه  گند بزنن به شاتسم

بهم بزن

خودتو تو دردسر ننداز

با یکی ازدواج کن شرایط خودتو داشته باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم بزن خودتو تو دردسر ننداز با یکی ازدواج کن شرایط خودتو داشته باشه

اخه سنم بالاست . همه ی شرایطش اکیه ولی قبلا میگفت کسی نظر نده الان خواهراش و زن داداشش اول از همه میان 

خب چرا میخوای باهمچین موردی ازدواج کنی

سنم بالاست . این آقا شرایط خوبی داره خوشحال بودم که پدر مادر نداره کسی تو زندگیش دخالت نمیکنن و هزار تا دلیل دیگه اصلا هنگ کردم گفت خواهرام و زن داداشم میان البته من فردا کار خودمو میکنم

وای خیلی سخته رومخن که قبلا با هم دوست بودین؟

بهم معرفی شدیم آشنا شدیم عاشقم شد و منم دوسش داشتم بعد که خانوادم متوجه شدن گفتن خیلی خوب و کاریه واسه همین انتخابش کردم ولی الان اعصابمو خورد کرد

زندگیتو بهم نزن  چون تو همه ی ازدواج های اطرافم دیدم از یه جایی بالاخره دخالت میکنن  ولی ...

نه منم ازدواجمون بهم نمیزنم ، ولی بهش گفتم من راحت نیستم گفت خیالت راحت اذیت نمیشی